Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2016 година

близнаци

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под въздушния знак Близнаци през 2016 година.

Здравето на представителите на зодия Близнаци ще бъде отлично през цялата 2016 година. Близнаците ще получат още по-мощен енергиен заряд след юли, съобщава sunsigns.org.

Близнаци, през 2016 г. вече идва подходящо време да се отървете от лошите си навици и зависимости. Творчески занимания, като напр. музика, ще помогнат да отворите съзнанието си и да подобрите своето психическото и физическото здраве.

През 2016 г. Близнаците не бива да се притесняват от изостряне на хронични заболявания, ако имат такива. Планетата Меркурий се грижи за това, а и като цяло и другите болести ще ги подминават, успокоява gotohoroscope.com. Не се очаква и някаква травма при трудова злопулука.

Близнаците трябва да се притесняват от заболявания, свързани с личния живот, особено зимно-пролетния сезон. В този период са възможни инфекции, подвластни на жрицата на любовта – Венера. За да ги избегнете, бъдете предпазливи! Жените Близнаци са по-застрашени в този аспект.

В периода от началото на юни до средата на есента е възможно Близнаците да изпаднат в краткотрайна депресия. Емоционалният и вътрешен мир биха осигурили и физическо здраве.

В късната есен и до края на 2016 г. Близнаците отново ще повдигнат своя дух. Физическото здраве отново ще е много добро и не бива да се страхувате от настинка и грип, ако все пак взимате разумни мерки и не ходите боси по снега или пък не стоите в помещение, пълно с вирусоносители.

Поздравяваме всички Близнаци със специална колекция от музикални изпълнения на българи от зодия Близнаци:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2016 година

Снимка: Браян Томлинсън