Здравен хороскоп за зодия Везни през 2015 година

Представяме подробен хороскоп за здравето и красотата на зодия Везни през 2015 година.

През 2015 година като цяло представителите на зодия Везни ще се радват на добро здраве. Уязвими могат да бъдат нервната система и белите дробове. Трябва да се предпазвате от простудни заболявания. Нептун в Риби може да се повиши чувствителността на Везните към лекарства, химически препарати и козметични продукти, както и да активират ендокринни нарушения. Бъдете по-предпазливи и във вода. Периодите, които са по-критични за здравето на зодия Везни са: 20 февруари – 30 март и 13 ноември – 31 декември, посочва Марги Паскалева, която ежедневно публикува своите астрологични съвети в сайта си astroamor.wordpress.com.

Ще поддържате добро психично здраве, основно на способността Lи да се движите по течението. Не позволявайте на други хора Ви дразнят и да Ви хванат неподготвени. Останете верни на Вашия начин на мислене. Бъдете справедливи, но твърди, съветва sunsigns.org.

Можете да се занимавате с йога или медитация, за да запазите Вашето приятно настроение, на което другите се възхищават. Можете също така да изразите своите артистични способности и да изразите себе си чрез изкуство. Поглед към изкуство е добър начин за облекчаване на стреса и чувство на неудовлетвореност.

Зодия Везни трябва да внимава през първата половина на 2015 година, когато има висок риск от развитие на лоши състояния, дължащи се на силни тревоги и нерешени проблеми, които могат да се превърнат по-късно в хронични заболявания.

Здравословните Ви проблеми през 2015 г. идват липсата на почивка и отслабналата енергичност. Напразните Ви и излишни опасения може да предизвикат проблеми на храносмилателната и нервната системи. Основното лечение е почивка. Освен това трябва да се пазите от всякакви инфекциозни и вирусни заболявания, тъй като те могат да преминат в латентна форма.

Нека представителите на зодия Везни отделят особено внимание на здравето си в следните периоди на 2015 година, подчертава gotohoroscope.com:

13 януари – 20 февруари:
През този период Вашата нервна система изисква специални грижи. Възможни са също остри възпалителни заболявания, придружени с висока температура. Рискът от наранявания и травми става все по-висок. Също така и висока вероятността от отравяне с храна и медикаменти. Ето защо бъдете особено внимателни, когато приемате нови лекарства. Не пренебрегвайте съветите на лекаря си. Самолечение без консултация със специалист може да доведе до усложнения.

1 април – 12 май:
В този период злополуки и наранявания са много вероятни. Има и риск от хранително отравяне. Спазвайте своите лични мерки за безопасност. Да се консумират само познати храни и да не се експериментира с нови продукти и ястия, тъй като тя може да Ви вкара в болница.

26 септември – 12 ноември:
Отслабена имунна система, липса на енергия и повишена умора са основните проблеми в този период. Тялото Ви е слабо и има нужда от подкрепа. Вземете витамини, правете разходки на открито и се хранете редовно. Това ще помогне да се намали вероятността от проблеми с храносмилането и ще улесни времето за възстановяване. През това време някои хронични болежки могат да се обострят.

Снимка: Рут Хартнъп

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2015 година