Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2015 година

Представяме подробен хороскоп за здравето и красотата на зодия Водолей през 2015 година.

2015 година е много по-добра и обещаваща стабилност в здравословен аспект за представителите на зодия Водолей.

През 2015 година по-уязвими за зодия Водолей са нервната система и гърлото. Уязвими сте през 2015 година към болести на кръвта и нарушения във функциите на бъбреците. Трябва да се придържате към здравословен начин на живот, особено през първата половина на годината. Критични периоди за Вас са: 1 – 12 януари (само за родените между 9 и 18 февруари), 20 април – 11 май и 9 – 23 август, посочва Марги Паскалева, която ежедневно публикува своите астрологични съвети в сайта си astroamor.wordpress.com.

Общото здравословно състояние на представителите на зодия Водолей изглежда стабилно през 2015 година, прогнозира също sunsigns.org. Всички заболявания трябва да се лекуват с по-цялостен подход, преди да се обърнете към конвенционалната медицина.

Трябва да се внимава с напрежението в гърба, раменете и врата. Тези зони се опитват да подскажат, че трябва да се отпуснете. Рамената Ви трябва да се успокоят. Ежемесечен масаж ще помогне за облекчаване на напрежението.

2015 година предразполага представителите на зодия Водолей да опитат медитация и йога, за да разтегнете мускулите си, докато освободите съзнанието си. Трябва превключите творческата си страна, за да се чувствате по-свързани към света. Креативността е добра за ума, тялото и душата.

През 2015 година представителите на зодия Водолей може да имат проблеми с храносмилателния тракт. Също така сложните операции не се препоръчват през цялата година, подчертава gotohoroscope.com и препоръчва да бъдете особено внимателни със здравето си и в следните периоди:

21 февруари – 31 март:
В този период рискът от злополуки и наранявания става все по-висок. Бъдете много внимателни, когато пътувате с транспорт, тъй като има голяма вероятност да претърпите злополука и нараняване. Също така сърдечно-съдовата система ще бъде значително натоварвана през това време. Постарайте се да отделите повече време за почивка и да не обръщате внимание на дреболии.

25 юни – 8 август:
През този период стомашно-чревният тракт ще бъде доста уязвим. Ето защо е препоръчително да се придържате към здравословна диета и да се потърси медицинска помощ веднага след като се появят и най-малката болка и дискомфорт в тази област. Шансът да получите хранително отравяне е по-висок в този период. Вашето здраве е във вашите ръце, така че, внимавайте какво ядете и пиете.

25 юли – 6 септември:
Такива неща като козметични процедури и операции, както и пиърсинг, перманентен грим и всякакви други манипулации, които компрометират целостта на кожата Ви, не се препоръчват.

26 септември – 8 ноември:
Рискът от инциденти и наранявания е по-висок през това време. Оперативни процедури въобще не са препоръчителни, защото периодът на възстановяване може да отнеме цяла вечност. Съсредоточете се върху Вашия стомашно-чревен тракт по време на този период. Ако сте склонни към язва, не забравяйте да се подложи на превантивно лечение, тъй като вероятността от влошаване на здравословното състояние е висок.

Снимка: Бани Клайнкирххайм

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2015 година