Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2016 година

зодия Водолей

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под въздушния знак Водолей през 2016 година.

В периода от април до октомври 2016 г. представителите на зодия Водолей ще влагат изключителна енергия по отношение на своя бизнес и професия. Хората с достатъчно издръжливост ще бъдат в състояние да се изправят успешно срещу високото ниво на стрес, но другите могат да изпаднат нервен срив, предупреждава sunsigns.org.

Вие трябва да съвместите упоритата работа с достатъчно време за почивка и спокойствие, за да се поддържате добре здравословно. Практикуването на медитация и йога ще ви помогне психически и физически.

Като цяло през 2016 г. Слънцето оказва засилено положително влияние към всички представители на зодия Водолей, обобщава gotohoroscope.com, което ще гарантира балансирана имунна система и повишена защита към различни заболявания, несвързани с психиката.

Същевременно обаче динамичното влияние на Меркурий, което обикновено осигурява на Водолеите жизнена енергия и възпира негативните външни въздействия, отслабва през 2016 г., особено когато е ретрограден [провери тук кога Меркурий е ретрограден]. Това може да доведе до възникване на здравни проблеми, особено такива, свързани със стомашно-чревния тракт. Затова, Водолеи, внимавайте с какво се храните [провери тук полезната диета за зодия Водолей]!

В периода от януари до средата на април зодия Водолей няма да има никакви съществени проблеми със здравето. Достатъчно е да се спазва добра лична хигиена и здравословно хранене.

През април може да сте застрашени да получите болки в мускулите.

От края на април до средата на септември имунната система на представителите на зодия Водолей ще работи рутинно и те ще устоят при възникнали вирусни епидемии. В този период основно сте застрашени от нараняване в работата, но не непременно на работното място, а има опасност от травма, свързана с вашата работа, особено при хората с рискови професии. Спазвайте правилно нормите на безопасност и внимавайте да не допускате грешки!

През юли жените Водолей може да са подложени на здравни неразположения, свързани с млечната жлеза, а всички трябва да внимават през този летен месец за стомашни вируси.

От септември до Коледа 2016 съществува риск от обостряне на хронични заболявания, свързани с храносмилателните органи. И отново стомашно-чревният тракт е с по-висок риск уязвим. Това означава, че трябва да сведете до минимум яденето ястия, които не са били подложени на термична обработка. Винаги мийте обилно плодовете и зеленчуците, а също и ръцете! Така поне може да намалите рисковете от разболявания в този момент.

Поздравяваме всички Водолеи със специална колекция от музикални изпълнения на българи от зодия Водолей:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2016 година

Снимка: kaybee07