Здравен хороскоп за зодия Дева през 2015 година

Представяме подробен хороскоп за здравето и красотата на зодия Дева през 2015 година.

Представителите на зодия Дева ще са в добро физическо здраве през 2015 година. Вашата готовност за шлифоване на детайлите и трупането на подробна информация преди да предприемете действие, поддържа познанието за здравословното Ви състояние, включително успокоява кръвното Ви налягане. Слава Вам, че сте забавни, спокойни и съсредоточени.

От друга страна обаче психичното ви здраве няма да е на такава висота, ако не се придържате към строг кодекс на поведение. Девата ще трябва през 2015 г. да се научи на търпение и да използва разума си.

Действайте по всякакви стресиращи въпроси, както досега, като се отдръпнете от критичната ситуация и преценявайте ситуацията съвкупно. Този начин на действие досега не Ви е провалили и това е основна причина зодия Дева да има репутация на уравновесен човек.

Ако възникнат някакви здравословни проблеми, то те най-вероятно ще бъде в областта на стомаха и корема, като язви или синдром на раздразнените черва, така че е изключително важно да се намери здрав отдушник на стреса, като същевременно запазите спокойствие си, съветва sunsigns.org.

На представителите на зодия Дева уязвима е нервната система и кръвообращението. През 2015 г. трябва да помислят повече за вътрешния си мир и равновесие. Храненето трябва да бъде балансирано. През втората половина на годината Юпитер в Дева ще има положително влияние за родените през втората и трета декада на знака. Нептун в Риби ще прави неблагоприятен аспект за родените през първата декада на знака и трябва да се пазят от инфекции, инциденти във вода, интоксикации от храни, медикаменти или алкохол. В последните 4-5 дни на месец септември и през октомври да се предпазват от болести, травми или инциденти, предупреждава Марги Паскалева, която ежедневно публикува своите астрологични съвети в сайта си astroamor.wordpress.com.

През първата половина на 2015 г., особено през зимните месеци на много представители на зодия Дева здравето ще се влоши. С тяхната вродена педантичност те ще следват всеки съвет и препоръка на своя лекар, но въпреки това няма да могат да се чувстват напълно здрави. Психичното им състояние ще бъде виновно. За съжаление, изцеление на душата с хапчета едва ли ще има успех – ще се наложи ползването на други по-нетрадиционни методи. А когато става въпрос за поддържане на здраво тяло, най-добрите решения са диета, правилно хранене и почивка. Особено почивка и спокойствие – това ще бъде от жизнено значение за възстановяване на доброто ви здраве. Това е причината, поради която през първата половина на 2015 г. трябва да планирате пътуване до санаториум или курорт или просто спа процедури, където ще можете да забравите всички лоши мисли и ежедневните проблеми в работата и вкъщи.

През втората половина на 2015 г., когато Девите се почустват заредени с енергия, отпочинали и готови за нова борбата с живота, трябва да обръщате внимание на вашите хронични заболявания, включително на опорно-двигателния апарат и сърдечно-съдовата система.

Девите, страдащи от алергии, могат да изпитват чести алергични реакции. Основната причина ще бъде точно под носа – за това е виновно вашето хранене и храносмилателната микрофлора. За да се премахне този проблем, трябва да се придържате към строга диета и минете медицински преглед, последван от лечебен курс за възстановяване, подчертава gotohoroscope.com

В следните периоди от 2015 г. представителите на зодия Дева трябва да бъдат особено внимателни:

1 – 12 януари:
През тези дни време може да се почувствате подвластни на времето. Може да не се чувствате добре поради болести, които се предават по въздуха. Вие сте в опасност от заразяване с ТОРС (Тежък Остър Респираторен Синдром). Такива неща като имуностимулиращи лекарства, както и компреси, електрически възглавници, медикаментозни инхалации могат да ви помогнат да решите здравословните проблеми. Помнете също, че бабините рецепти могат да помогнат по-добре от най-широко рекламирани лекарства, като напр. силна горчица или просто хрян.

21 февруари – 31 март:
През този период Вашият основен проблем е в очите, както и риско от главоболие и ТОРС. Може да вдигнете температура дори при обикновена настинка. През този период трябва да бъдат изключително внимателни да не се нараните, защото може да изгубите много кръв. Не се препоръчват операции.

9 август – 25 септември:
В този период Вашите хронични или психосоматични състояния може да се изострят. Укрепете Вашата нервна система, почивайте повече и се придържайте към дневен режим, лягайте рано и забравете нощния живот.

Снимка: MOTOKI Plasticboystudio

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2015 година