Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2015 година

Представяме подробен хороскоп за здравето и красотата на зодия Козирог през 2015 година.

Макар че всеки изпитва стрес, представителите на зодия Козирог изглежда са в стрес през цялото време. Вие се притеснявате от притесненията и сте в стрес от стреса. Този процес с негативни мисли само задълбава проблемите. през 2015 година зодия Козирог може да спре да мисли за неща, над които няма контрол.

Станете проактивни за областите, в които имате контрол. Това ще облекчи малко стреса и ще се подобри общо Ви благосъстояние. Главоболие и болки в областта на шията може да Ви преследва през 2015 година. Ползвайте масаж, спа и други процедури за намаляването на стрес. Не се колебайте за главоболието да потърсите специалист или невролог, ако то се увеличава по интензивност и / или честота.

Отдайте се на почивка и разговори с приятели вместо да анализирате предстоящата работна седмица, съветва sunsigns.org.

Представителите на зодия Козирог ще се радват на повече хармония и добро здравословно състояние след 11 август. Сатурн в Стрелец може да повлияе по-неблагоприятно при вече заболели хора, които през тази година трябва да се грижат повече за здравето си, за да избегнат хронифициране на вече появили се болести. Склонни сте към депресивни състояния и поява на подсъзнателни страхове. Уязвимо е кръвообращението и дихателната система. Особено критични за вас са периодите: 24 юни – 22 юли, 23 ноември – 22 декември, посочва Марги Паскалева, която ежедневно публикува своите астрологични съвети в сайта си astroamor.wordpress.com.

През 2015 година представителите на зодия Козирог може да се оплакват от влошена здраве и постоянно се налага да се подложат на лечението на различни заболявания, което няма да е много ефективно. Вашето психическо състояние ще бъде основната причина за лошото Ви здраве. Вие ще бъдете склонни към депресии, постоянни промени в настроението, апатия и липса на енергия и желание да бъдете активни. Хронични заболявания, които са били в забрава в продължение на много години, може внезапно да се върнат.

Ако искате да поддържате добро здраве, трябва да следвате предписанията на Вашия лекар и своевременно вземимате лекарства. Ще откриете и неконвенционални методи, както и посещение при лечители, които могат да възстановят Вашето енергийно поле, което да помогне в процеса на възстановяване. Не забравяйте, че “студ, глад и спокойствие” ще се окаже най-добрият лек за Вас през цялата 2015 година.

През лятото, когато Сатурн временно се връща в знака Скорпион, може да се почувствате по-добре, но това подобрение ще бъде краткотрайно. И дори през летните месеци не трябва да игнорирате общите препоръки по отношение на здравето си, подчертава gotohoroscope.com и посочва следните периоди на 2015 година, в които представителите на зодия Козирог бъдат особено внимателни със здравето си:

13 януари – 20 февруари:
През този период най-вероятно ще бъдат отслабени Вашите защитни механизми на организма, което означава, че ще бъдат податливи на различни инфекциозни заболявания. Опитайте се да намерите поне няколко дни, които да посвети на почивка и лечение. Не подценявай водни процедури, които могат да бъдат много полезни в процеса на възстановяване след болест – те могат значително да помогна в възстановяването на имунната Ви система. Като подложите тялото Ви на ниски температури, контрастни душове, ледена баня и моржуване в разумни параметри, това ще Ви даде нова енергия и ще помогне в борбата с всякакви заболявания.

13 май – 24 юни:
През този период тялото Ви ще бъде най-уморено и най-податливо на остри възпалителни инфекции. Трябва да се обърне специално внимание на дихателните органи, защото има висок риск от поява на бронхит и пневмония. Също така през този период може да се развие алергична реакция, дори ако никога не сте имали преди.

9 август – 25 септември:
През този период на 2015 г. на представителите на зодия Козирог със сърдечно-съдови заболявания се препоръчва да се подложат на превантивен курс на лечение и да вземат под внимание малко по-сериозно своето здраве.

Снимка: IslandHopper808

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2015 година