Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2015 година

Представяме подробен хороскоп за здравето и красотата на зодия Лъв през 2015 година.

Представителите на зодия лъв ще се радват на добро здраве през 2015 година. Вашето добро настроение и топлота отваря път за доброто Ви психическо здраве. Изглежда ще понасяте стреса добре и няма да се впрягате за дребни неща. Това е добре за здравето Ви като цяло.

През първата половина на 2015 година представителите на зодия Лъв ще се радват на отлично здраве. Но възрастните и болни хора, особено от сърдечно-съдови заболявания, не трябва да се преуморяват или да се натоварват емоционално. Юпитер като планета на растежа и разширението, докато е в Лъв може при болни и възрастни хора да доведе до повишаване на кръвното налягане, учестен пулс, артериални аневризми и т.н. Не бива да се прекалява с алкохола и храната. За Лъва по-критични могат да бъдат месеците август и началото на септември, предупреждава Марги Паскалева, която ежедневно публикува своите астрологични съвети в сайта си astroamor.wordpress.com.

Освен това е добре да помислите за занимания с йога или медитация в началото на годината, за да си помогнете за по-лесно справяне с проблеми в живота, когато нещата в него станат на бързи обороти.

Нека представителите на зодия Лъв продължат с здравословните хранителни навици, които са избрали миналата година. Трябва да помислите и за спорт, ако още не сте почнали тренировки. вървете по течението, когато в работата нещата станат напрегнати, за да избегнете стреса.

Останете оптимист за предстоящите промени в живота си. Докато те са положителни промени, те все още изисква пригодяване, така че бъдете търпеливи със себе си, съветва sunsigns.org.

Макар представителите на зодия Лъв да се гордеят с доброто здраве през 2015 година, не бива с лека ръка да подминават опасностите при епидемии – грип, ебола, и трябва да взимат превантивни мерки.

Тези от Вас Лъвове, които имат проблемни сърдечно-съдови състояния, трябва много внимателно да се грижат за здравето си и да избягват претоварването с работа и стрес. Дори малки скокове на кръвното налягане трябва да са сигнал, че е време да отидете на кардиолог и стриктно да следвате неговите препоръки. Постарайте се да отделите малко време за работа и да прекарват повече време на почивка. Това е особено ценен съвет за Лъвовете, заети с бумащина. Зрението може изведнъж да се влоши поради голяма натовареност.

През 2015 г. много от Лъвовете ще трябва да посетят зъболекар. Редовните прегледи ще ви помогнат да се избегнат сложните възстановителни процедури, стоматологични операции и зъбни протези. Не забравяйте, че никой друг няма да се погрижи за здравето Ви, освен самите Вие. И зъбите Ви никога няма да пораснат отново, а ще загрозите външния си вид. В периода 16 март – 4 август не се препоръчват никакви стоматологични интервенции, предупреждава gotohoroscope.com.

Нека представителите на зодия Лъв обърнат особено внимание на здравето си и в следните периоди на 2015 година:

13 януари – 20 февруари:
През този период вероятността от наранявания и злополуки на работното място е доста висока. Трябва да сте концентрирани по време процедури и действия, при които има елемент вода – било във вода, самата вода или просто и мокри повърхности, които могат да се превърнат в основен източник на здравословни проблеми за Вас. Също така, по време на този отрязък от време трябва да подсилите имунната си система, тъй като рискът от заразяване с вирус става все по-голям. Препоръчително е да не се планират операции в този период, тъй като те могат да представляват реална опасност за здравето Ви.

25 юни – 8 август:
В този период трябва да се обърне специално внимание на храносмилателната система. Вероятността от влошаване на психосоматичното състояние е доста висока поради стрес и преумора. Съществува и риск от поява на хранително отравяне – качеството на храненето трябва да е висока по време на този период. Опитайте се да се придържате към здравословна диета.

13 ноември – до края на 2015 г.:
През този период трябва да пазите пикочните пътища, тъй като рискът от развитие на инфекциозни възпалителни заболявания там е висок.
Снимка: Майкъл Чен

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2015 година