Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2016 година

жена Лъв

Представяме подробен хороскоп за здравето на представителите на огнения знак Лъв през 2016 година.

През 2016-та като цяло здравето на представителите на зодия Лъв ще бъде деликатно, особено през първите месеци, но през май ще е чудесно. Подобрете своята диета като цяло, а през август отпочивайте максимално, съветва sunsigns.org.

През 2016 г. здравето на зодия Лъв ще зависи от куп фактори и връзката между тях. Като цяло 2016-та ще е трудна за Лъвовете, макар паралелно да вървят и положителни тенденции. Важното е да се улови ритъма на нещата.

Слънцето влияе най-положително върху здравето на зодия Лъв през 2016 г. Но все пак се пазете! Опасни и рискови ситуации ще има през цялата година.

През първата половина на 2016-та, до началото на лятото, повлечени от ежедневието, здравето ви е под въпрос, макар с нищо особено сериозно. Избягвайте периодите и местата, когато и където са обявени епидемии, съветва gotohoroscope.com.

Имунната система на Лъвовете ще е на обичайното си ниво. Може обаче да се засилят някои хронични заболявания или да се появят и нови. Затова бъдете внимателни, особено през пролетта.

От началото на юли до края на декември Лъвовете попадат в нов жизнен цикъл. В този период имунната ви система ще работи по-бавно. Но не това ще бъде основната ви грижа. В началото на есента рисковете за травма се увеличават. От трудова злопулука не се притеснявайте! Вероятността за случайно нараняване е голяма, по улицата или в гората. Затова изключително внимавайте при разходките навън! Винаги бъдете нащрек от това, което може да ви изненада заобикалящата среда.

Стабилността на вашите стремежи и вътрешния ви баланс ще ви доведе до повишено внимание п опринцип и ще ви избави от куп потенциални проблеми.

Поздравяваме всички Лъвове със специална колекция от музикални изпълнения на българи от зодия Лъв:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2016 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2016 година

Снимка: Рая Пай