Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2017 година

зодия Лъв

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под неподвижния огнен знак Лъв през 2017 година.

2017 година ще бъде по-спокойна за представителите на зодия Лъв, но това ще направи нещата по-лесни за тях. Макар да имате усещането, че нещата се случват бавно, може да имате и възможност да свършите повече работа.

Енергийните нива на Лъвовете ще се увеличават и спадат през 2017 г. Правете физически упражнения за здрав дух и тяло, когато имате енергия за това. Ако в някои моменти ви липса енергия, не се напрягайте. Тя ще се възвърне. Просто помнете да я използвате, за да не се обездвижите съвсем от мързелуване. Подходящият спорт за зодия Лъв прочетете ТУК. Калявайте се! Така ще можете да неутрализирате много потенциални негативни последици.

Придържайте се към диета, която засилва метаболизма. Подходящата диета за зодия Лъв прочетете ТУК.

2017 година е белязана от елемента Огън, който е основен за зодия Лъв, което ще доведе до значителни предимства на представителите й през годината. Това важи и за здравето. Представителите на зодия Лъв не се очаква за страдат от някакви тежки или дълготрайни болести през 2017-та.

Възможни са случайни наранявания в неочаквани ситуации. Но дори прекомерната бдителност и изключителна предпазливост няма да помогне да се избегнат потенциално опасни ситуации. Ако се случат, те просто ще се случат. Но не търсете кармични знаци, просто обстоятелствата ще са такива, че няма да сте в състояние да избегнете някои увреждания на здравето ви. Например бързате за спешна среща и излезете с мокра коса във ветровито време, може да настинете тежко и да лежите няколко дни, но това няма да е краят на света. През 2017 г. обаче такива ситуации може да се повтарят непрекъснато, което е обезпокоително, но не е най-лошото нещо, което може да се случи.

През 2017 г. представителите на зодия Лъв не бива да се притесняват при далечни пътувания в други страни – било на почивка или в командировка. Просто бъдете нащрек както обикновено. Не е необходимо да игнорите мерките за безопасност. През 2017 г. няма изгледи да прихванете някоя екзотична болест.

Като цяло 2017 г. ще бъде по-скоро положителна за зодия Лъв, основно защото небесните покровители на зодията ще я подкрепят целогодишно. Макар Лъвовете да се славят със силна имунна система, все пак това не означава напълно да не полагате грижи за тялото си.

За доброто настроение на всички представяме видео колекция с изпълнения на българи, представители на зодия Лъв:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2017 година

Снимка: Тони Тринкс