Здравен хороскоп за зодия Рак през 2015 година

Представяме подробен хороскоп за здравето и красотата на зодия Рак през 2015 година.

През 2015 година представителите на зодия Рак няма да имат големи проблеми със здравето, но нека това не се приема за абсолютно даденост. Ако някой не спазва здравословен начин на живот, проблемите ще го настигнат.

Ако още не сте го направили, започнете да се храните по-здравословно, направете прочистваща диета. Почнете и по няколко спортни упражнения в седмицата. Ще забележите, че ще спечелите тонус и яснота, каквито никога не сте имали преди.

Помислете за един напълно нов подход към здравето си. Практикувайте йога и се научете да медитирате, за да достигнете своя оптимален потенциал.

Чрез медитация можете да изчистите своя ума, чийто за представителите на зодия Рак обикновено е затрупан от ненужни мисли и препятствия. При зодия Рак съществува силна връзка ум-тяло. След като веднъж възприемете по-добро разбиране на този процес и да го почетeте, ясно ще видите ползите, препоръчва sunsigns.org.

Уран в Овен и Плутон в Козирог все още оказват неблагоприятно като цяло влияние върху представителите на зодия Рак. Но през 2015 година то няма да е така тревожно неблагоприятно, поне не за родените през първата декада на знака – през юни. Родените през втората и трета декада на зодия Рак трябва да се грижат повече за здравето си. Трябва да се движат повече, защото ще са склонни към болки в областта на тазобедретите стави и кръста. Освен това трябва да се пазят от простуди, а пушачите да намалят или откажат тютюнопушенето – уязвими ще са белите дробове и бронхите през първата половина на годината и най-вече през месец март, предупреждава Марги Паскалева, която ежедневно публикува своите астрологични съвети в сайта си astroamor.wordpress.com.

През 2015 г. представителите на зодия Рак ще трябва да се занимават със своето здраве повече отколкото останалите от зодиака. Още в началото на 2015 г. ще забележите някои от старите си хронични заболявания изостри – те просто няма да си отидат, ако не следвате препоръките на лекарите.

Също така може да забележите, че обичайното Ви състоянието Ви се изостря. Остри болки, висока температура – всичко това да се случи, когато най-малко го очаквате! На първо място, трябва да се обърне внимание на ежедневния режим и диета. Напоследък сте били толкова заети, че сте спрели грижите за храма на душата си, т.е. Вашето смъртно тяло. Именно затова то започва да играе с Вас като привлича на вниманието Ви с различни болезнени усещания и неприятни преживявания.

На първо място, не трябва да изпадате чак в паника и притеснение. Но и не пренебрегвайте това, а се обърнете към лекар при първите признаци на проблем (дори и ако те да са доста неясни). Винаги е по-добре да се предотврати заболяване и да започне третирането му в самото начало, вместо да се занимавате с неговите последици на по-късен етап.

Нека представителите на зодия Рак обърнат особено внимание на здравето си в следните периоди на 2015 година, подчертава gotohoroscope.com:

13 май – 24 юни:
През този период трябва да се обърне внимание на заболявания на горните дихателни пътища. Дори незначителна простуда може да се обърне пневмония. По това време дори не мислете за самолечение. Пре най-малкия признак на неразположение се обърнете към лекар. Също така през този период трябва да бъдете с повишено внимание на възможните проблеми с опорно-двигателния апарат. Може да има някои проблеми с шийните и гръдни прешлени на гръбнака.

26 септември – 12 ноември:
През този период имунната Ви система ще бъде уязвима, което означава, че ще бъде податлива на всички видове заболявания, дори и тези, които не са типични за Вас. Помислете за подсилване на имунитета, както и за процедури за поддържане на тялото в добра форма. Също така, през това време храносмилателната система ще бъде доста уязвима. Веднага след като чувствате и най-малката болка, трябва да отидете на лекар, тъй като вероятността за язва е доста висока. Имайте предвид, че основната причина за Вашето здравословно състояние е стрес и преумора. Ето защо всяко лечение трябва да бъде придружено от успокояващи медикаменти или възстановява в санаториум (или поне в спокойна среда).

Снимка: Unique Hotels

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2015 година