Здравен хороскоп за зодия Риби през 2015 година

Представяме подробен хороскоп за здравето и красотата на зодия Риби през 2015 година.

През 2015 г. представителите на зодия Риби ще бъдат жизнени и здрави. Но може да срещнете някои дребни проблеми с краката си. Ако се появят проблеми, свързани с краката, консултирайте се със специалист, за да се предотврати задълбочаване на проблема.

През 2015 г. енергията на зодия Риби е висока и Вие се чувствате неудържими. Вашето психично здраве също е добро. Вие сте ярки, фокусирани и уверени. Без съмнение Вие ще сте в състояние да се справите с всякакъв стрес с лекота през 2015 година.

Не пренебрегвайте тялото си, тъй като ще трябва да бъдете в отлична форма с всички предстоящи промени, препречващи Вашия жизнен път. Вие сте повече от готови да се справите с проблемите. Позволете си малко почивка за разпускане. A заслужена почивка може да си вземете в края на годината, съветва sunsigns.org.

Юпитер в Лъв до 11 август 2015 г. ще предпазва зодия Риби от сериозни заболявания. Представителите на зодия Риби по принцип са уязвими към алергии, кръвни заболявания и болести с психически произход. Повишената ви чувствителност ви прави уязвими за натрупване на чужда негативна енергия, затова е желателно да провеждате периодично изчистване на организма по време на Новолуние и Пълнолуние. Между 12 януари и 19 февруари 2015 г. ограничете контактите, защото са възможни вирусни инфекции и простуди, които могат да се отразят неблагоприятно на сърцето. Други критични периоди за Вас са: 21 май – 24 юни и 25 септември – 12 ноември, посочва Марги Паскалева, която ежедневно публикува своите астрологични съвети в сайта си astroamor.wordpress.com.

През първата половина на 2015 г. представителите на зодия Риби ще бъдат фокусирани върху своето здраве и дори и нищо да ги боли, ще ще продължават да се опитват да намерят начини да се отървът от хроничните заболявания, ще се подлагат на превантивни лечения и ще търсят съвети от специалисти. Тези тактики ще помогнат на зодия Риби да остане в отлично здраве за много години напред.

Специалистите, които ще бъдат отговорни за здравето на Рибите, ще могат да Ви дадат правилните препоръки и диагностика. Лечението, което ще получите през първата половина на 2015 г. ще помогне на тялото Ви се възстанови. През втората половина на 2015 г. здравните въпроси няма да бъдат вече толкова от значение. Все пак, това не означава, че трябва да обръщате внимание на здравето си.

Нека представителите на зодия Риби бъдат внимателни със здравето си в следните периоди на 2015 година, подчертава gotohoroscope.com:

1 април – 12 май:
През този период може да имате проблеми с горните дихателни пътища, гърлото, назофаринкса, както и щитовидната жлеза.

1 август – 6 септември:
В този период планетата Венера е ретроградна в знака Лъв и Ви съветваме да се избягвяте всякакви козметични процедури с цел подобряване на външния си вид. Рискът от увреждане на здравето си, вместо да станете по-хубави, е много висок в този период.

9 ноември – 31 декември:
През този период трябва да бъдате изключително внимателни. Рискът от инциденти и наранявания се повишава по време на този период. Вашият пикочни пътища са уязвими. Избягвайте ниските температури и се обличайте според времето. Долната част на гърба може да бъде проблемна през това време. Ако потърсите лекар, вместо да се опитва да се лекувате сами, той ще бъде в състояние да диагностицира състоянието Ви.

Снимка: InterContinental Hong Kong

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2015 година