Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2015 година

Представяме подробен хороскоп за здравето и красотата на зодия Скорпион през 2015 година.

Представителите на зодия Скорпион вече могат да си отдъхнат. По-внимателни за здравето трябва да бъдат до 11 август 2015 г., когато Юпитер напуска знака Лъв, който до тогава прави дисхармоничен аспект за тях. Медитацията, танците и слушането на приятна музика ще се отразяват положително на чувствителната Ви емоционалност. През 2015 година уязвими за зодия Скорпион са кръвообращението, гърлото и щитовидната жлеза. Пазете се от простуди и вирусни инфекции. Критични периоди са: 1 – 12 януари, 20 април – 11 май и 9 – 22 август, посочва Марги Паскалева, която ежедневно публикува своите астрологични съвети в сайта си astroamor.wordpress.com.

Когато става въпрос за здравето нека представителите на зодия Скорпион не забравят да се запасите на хранителни добавки и витамини, за да можете да се преборите с всяка болест, на която може да бъдат изложен на по време на грипния сезон. А през месец ноември ще бъдат изложени повече от веднъж.

За всички зодия Скорпион се препоръчва да почивате достатъчно през цялата година, тъй като ще се нуждаете от Вашата енергия и добро здраве, за да се справи с всички предизвикателства през 2015 година. Не губете самообладание и ще получите най-доброто от себе си.

Скорпионите са страстни хора, но трябва да се внимават кръвното си налягане. Поемете бавно и дълбоко въздух, вместо припряна реакция, когато търпението Ви се тества. Практикуването на медитация или йога също може да запази психичното здраве в топ форма. През 2015 г. не пренебрегвайте връзката здрав дух в здраво тяло, съветва sunsigns.org.

През първата половина на 2015 г. Вашата имунна система може да отслабне заради Вашите прекомерни тревоги и опасения, което от своя страна може да предизвика различни възпалителни процеси в тялото. Тези от Вас, които страдат от сърдечно-съдови заболявания трябва постоянно да следите кръвното си налягане и се опитайте да не се тревожите напразно. Прекалено работа, конфликти с хора и трудни житейски ситуации могат направо да Ви изпратят в болница за нула време. Важното за Вас е да не се преуморявате и прекалено стресирате.

През годината очите Ви ще бъдат доста уязвими, така че се опитайте да направите всичко възможно, за да ги защитите.

Направете си регулярните профилактични прегледи още в началото на годината и не пропускайте да отидете на лекар, когато Вашите хронични заболявания напомнят за себе си. Следвайте съветите на лекарите, препоръчва gotohoroscope.com

Нека представителите на зодия Скорпион отделят особено внимание на здравето си и в следните периоди на 2015 година:

1 януари – 4 август:
Не се препоръчват стоматологични операции и поставяне на зъбни протези, макар много представители на зодия Скорпион да се окажат в нужда от спешна стоматологична помощ в момент през цялата 2015 година.

21 февруари – 31 март:
През този период от време трябва да приемате хроничните състояния по-сериозно. Дори и най-малките треска може да е признак на някои опасни процеси в тялото Ви. Не се опитвайте сами да си откриете диагнозата, но и не пренебрегвайте симптомите. В противен случай може да улесните някои усложнения и да затрудните възстановяването. Тези представители на зодия Скорпион, които страдат от сърдечно-съдови заболявания и силно се влияят от промените на времето, ще бъдат доста уязвими. Главоболие, хрема, кръвно налягане – това са нещата, които най-вероятно ще Ви създават неприятности по време на този период.

13 май – 24 юни:
През този период трябва обърнете специално внимание на Вашата безопасност. Рискът от травми и злополуки е доста висок. Остри респираторни заболявания, алергични реакции и заболявания на горните крайници са нещата, които да се окажат с най-голямо значение през това време.

9 ноември – 31 декември:
През този период трябва да се внимава за въпроси, свързани с пикочните пътища и възпалителни заболявания. Рискът от прием в болница с обичайна ОВИ също е доста висока. Имунната система ще бъде отслабена сега и трябва да се вземат предпазни мерки за предотвратяване на евентуални здравословни проблеми.

Снимка: Nattu

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2015 година