Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2015 година

Представяме подробен хороскоп за здравето и красотата на зодия Стрелец през 2015 година.

Представителите на зодия Стрелец ще се наслаждават на добро здраве и нови сили през 2015 година. Въпреки преживяния продължителен стрес последните години, Стрелците са останали относително здрави.

Бъдете мъдри и не приемайте за даденост прогнозата, че ще откриете нова енергия. Ако сте пропуснали да започнете тренировъчна програма или здравословна диета, сега е моментът да започнете. Дайте си необходимите почивки и релаксация.

През 2015 г. представителите на зодия Стрелец трябва да обърнат повече внимание на оралното здраве.

Можете да станете по-съсредоточeни и по-спокойни през 2015 година. Ще разберете също, че е важна необходимостта да се балансират и отворят Вашите 7 чакри за духовно просветление, съобщава sunsigns.org.

През първата половина на 2015 година здравният статус на представителите на зодия Стрелец се очертава добър. След 11 август Юпитер в Дева ще прави дисхармониен аспект за Вас. Това изисква повече грижа за здравето и профилактика през втората половина на годината. Спортуването и излетите сред природата ще Ви се отразяват по положителен начин. Уязвими са стомаха, нервната система, ставите, мозъка, очите. Пазете се от травми на главата, от пожари или огнестрелно оръжие. По-критични за вас периоди са: 21 януари – 19 февруари и 21 май – 24 юни, посочва Марги Паскалева, която ежедневно публикува своите астрологични съвети в сайта си astroamor.wordpress.com.

Нека представителите на зодия Стрелец отделят особено внимание на здравето си и в следните периоди на 2015 година, подчертава gotohoroscope.com:

1- 12 януари:
Тези дни представителите на зодия Стрелец трябва да подкрепят имунната система. Наблегнете на витамити от естествени източници, за да избегнете настинките.

1 април – 12 юни:
В този период представителите на зодия Стрелец са най-уязвими. Съществува риск да влезете в болница за ОВИ (остра вирусна инфекция). При симптом като по-висока температура веднаг апосетет лекар. Пазете си гърлото и се обличайте според метеорологичните условия. По това време именно уши, нос, гърло, горните дихателни пътища и щитовидната жлеза ще са най-засегнатиможе да бъде доста уязвими по време на тази фаза. Ако имате планирана операция в този период, вероятността да не е успешна е голям, затова я отложете в друг момент.

25 юни – 8 август:
През този период трябва да обърнете специално внимание на личната си безопасност. Има повишен риск от хранително отравяне. Бъдете много внимателни, когато съблюдавате Вашата ежедневна лична хигиена, ако не искате разстроен стомах. Пазете се от приема на лекарства без лекарско предписание. Избягвйате употребата на алкохол. По време на 2015 г. рискът от инциденти е по-висок от обичайното.

Снимка: Andreas Øverland

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Телец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2015 година