Здравен хороскоп за зодия Телец през 2015 година

Представяме подробен хороскоп за здравето и красотата на зодия Телец през 2015 година.

Здрав като бик – така с едно изречение може да се опише цялостното здраве през 2015 година на зодия Телец.

Ако възникнат здравословни проблеми при представителите на зодия Телец през 2015 г., то те ще са по-скоро през първите 6 месеца на годината и ще се дължи преди всичко на склонност на Телеца да прекалява с количеството храна. А уязвими през 2015 година за Телците са черният дроб, щитовидната жлеза и кръвообращението, подчертава астроложката Марги Паскалева, която ежедневно публикува своите съвети в сайта си astroamor.wordpress.com.

Съветите към представителите на зодия Телец през 2015 г. са да продължат мъдро своите здравословни хранителни навици и тренировъчната си програма за поддържане на здравето в тялото и ума. Това е особено необходимо при справянето с хората, които ще се движат в и извън живота Ви тази година.

Представителите на зодия Телец ще претърпят много лични преходи през 2015 година, така че доброто психично здраве е от жизненоважно значение. Отделете време за себе си, така че може да се презареждате с енергия и да сте готови за всякакви пречки, които могат да се изпречат на пътя, съветва sunsigns.org.

През 2015 г. опасенията на Телеца за здравето ще да бъдат малко. Ако се появят някакви притеснения, то най-вероятно ще е свързано със зачеването. Жените Телец, които се опитват да забременеят през 2015 г., може да срещнат някои проблеми, но в края на краищата всичко ще е наред. Уверете се, че може да получите препоръка от Вашия лекар винаги, когато е необходимо.

През първата половина на 2015 г. представителите на зодия Телец ще бъдат фокусирани върху собственото си здраве, имунната система и енергията на живота. Всичко, което помага лечение на хронични заболявания и подобряване на цялостното здраве ще бъде от голям интерес за Вас.

През първата половина на годината, трябва да се обърне специално внимание на респираторни заболявания и заболявания на пикочните канали. Може да забележите необичайни симптоми, на които не сте обръщали внимание досега. Бъдете готови да си направите пълен медицински преглед, за да откриете истинската причина за състоянието ви – това ще отнеме доста време и усилия.

Втората половина на 2015 г. не предвещава някакви здравословни усложнения. Вие със сигурност може да се надявате, че всичко, което направите през зимата и пролетта, за да подобрите здравето си, със сигурност ще доведе до позитивни резултати и тялото Ви като цяло ще бъде в много по-добра форма.

Нека представителите на зодия Телец обърнат особено внимание на здравето си в следните периоди на 2015 година, подчертава gotohoroscope.com:

21 февруари – 31 март:
В този период трябва да се обърне специално внимание на заболявания, които биха могли да имат латентна форма. Проста предпоставка като студа може да доведе до сериозни усложнения; Така че, не се правете на герой, когато не е нужно, и си вземете болничен, за да минимизирате увреждането на Вашето здраве. И при най-малка треска в този период отидете на лекар.

25 юни – 8 август:
В този период рискът от наранявания се повишава, хроничните заболявания се изострят и са възможни инфекциозни заболявания. Основната причина за лошото си здраве по време на този период се корени в прекомерната умора. Отделете време за малко почивка, за да бъдете в състояние за нов енергиен тласък и да подобрите здравето си.

13 ноември – 31 декември:
Дори лека простуда в този период може да затрудни здравето Ви и да доведе до усложнения. Бъдете готови за необходимостта да се поддържате с витамини, топъл чай с лимон и топли дрехи, подходящи за сезона. Обърнете специално внимание на кръста и се опитвайте да избегнате лошото влияние на резки температурни промени.

От средата на август до края на 2015-та може да се изострят някои хронични заболявания. Внимателно избирайте своя лекар за консултация и оценявайте неговото име и компетентност. Съществува голяма опасност да станете жертва на небрежност на лекаря: грешна диагноза или лошо предписано лечение.

Снимка: Бани Клайнкирххайм

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2015 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2015 година