Здравен хороскоп за зодия Телец през 2017 година

жена Телец

Представяме подробен хороскоп за здравето на родените под неподвижния земен знак Телец през 2017 година.

През 2017 година за здравето на представителите на зодия Телец най-важна е диетата – начинът на хранене ще диктува и здравните последици. Ако се храните правилно, ще бъдете изпълнени с енергия и ще успеете да си свършите всички задачи, които сте си наумили.

Правилната диета за зодия Телец можете да прочетете ТУК.

Независимо дали сте мъж или жена Телец, тези от Вас, които се хранят лошо и недостатъчно здравословно, ще се чувстват обикновено уморени в края на деня и вероятността да хванат заболяване се увеличава. Така или иначе в края на 2017 г. ще се чувствате доста уморени, независимо какъв хранителен режим сте спазвали. Но това ще се дължи на съвкупната дейност, която ще извършвате през годината, а ефектът е с натрупване.

През 2017 г. две основни астрологични тенденции ще влияят основно на представителите на зодия Телец. Това са разположенията на Плутон, отговорен за изгнанието на този зодиакален знак, и Сатурн, отговорен за падението на знака Телец (Заб. Понятията Изгнание и Падение разбирайте в астрологичен смисъл). Двете планети като цяло са в неблагоприятно разположение за зодия Телец през 2017 г. Разбира се, небесните покровители на Телеца като планетата Венера ще компенсират този негативен ефект, но само частично. Освен това елементът Огън ще доминира през годишния цикъл на 2017-та, а зодия Телец е с елемента Земя, и макар Огън и Земя да не се считат за противоречиви елементи, отношенията им са по-скоро обтегнати.

Това означава, че може да се очакват рискове за здравето на зодия Телец. На първо място трябва да се внимава, дори когато се ходи по улицата. Не че тухла ще ви падне на главата, а по-скоро случайно спъване да доведе до контузия при падане като например счупен нос. Поговорката Моят дом е моята крепост ще важи изключително правилно за Телците, той като те няма от какво да се страхуват там и не се очакват заплахи от представителите на семейството в дома. Наранявания на работното място също е малко вероятно да се случат през годината на представителите на зодия Телец. Затова се препоръчва постоянна бдителност и внимание основно, когато сте навън.

На второ място трябва да бъдете изключително внимателни при далечни пътувания, независимо дали това е екскурзия, почивка или командировка. При пътувания през 2017 г. здравето на Телец е застрашено от редица заболявания, особено сърдечни като стенокардия или на дихателната система като пневмония. При почивка до река или езеро рисковете се увеличават. Избягвайте също да се мокрите под дъжда. В такива моменти имунната ви система няма много да помогне, тъй като поради редица обстоятелства тя ще е отслабнала.

Представителите на зодия Телец, които спортуват на открито трябва да бъдат особено внимателни, особено при спортове като катерене, ски, сноуборд, сърф или водолазно плуване, тъй като рискът от фрактури и инциденти е засилен – пък дори за счупване на пръст. Използвайте инстинкта си за самосъхранение. Най-подходящият спорт за зодия Телец можете да научите ТУК.

При избягване на подобни рискове, посочени по-горе, здравето на зодия Телец ще бъде в изключително добро състояние, а и като цяло 2017 година ще бъде успешна за представителите й.

За доброто настроение на всички представяме видео колекция с изпълнения на българи, представители на зодия Телец:

Може да прочетете също:
Здравен хороскоп за зодия Овен през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Близнаци през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Рак през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Лъв през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Дева през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Везни през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Скорпион през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Стрелец през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Козирог през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Водолей през 2017 година
Здравен хороскоп за зодия Риби през 2017 година

Снимка: Тони Тринкс