
80% от хляба в България е с нeясно съдържание
Не е ясно качеството и съдържанието на 8 от 10 хляба, който се произвежда в България и едва 200 от 1000 фурни са доброволно регистрирани в Агенцията по безопасност на храните.
Не е ясно качеството и съдържанието на 8 от 10 хляба, който се произвежда в България и едва 200 от 1000 фурни са доброволно регистрирани в Агенцията по безопасност на храните.
БАБХ откри огнище на птичи грип в птицеферма в Генерал Тошево.
България е една от първите страни, в които СЗО направи изследванията „Обзор на състоянието на здравеопазването и благосъстоянието населението“ и „Характеристики на здравеопазването и благосъстоянието на населението“.
Министерството на здравеопазването публикува заключения от конференцията Здравословно бъдеще за Европа: здравословно хранене при децата. Какво бъдеще ги очаква децата?
В България най-голям негативен дял имат болестите на органите на кръвообръщението, в т.ч. мозъчно-съдовата болест и злокачествените заболявания.
Copyright © 2018 | WordPress Theme by MH Themes