Музикални клипове с тигри
Ето музикални клипове с тигри, за всички които обичат животните

Представяме специална колекция от музикални видео клипове в различни жанрове с участието на красиви и величествени тигри.
Тигрите са най-големите бозайници от семейството на големите котки и макар красиви, трудно стават за домашни любимци. Често сме ги гледали дресирани в цирка и често сме искали да ги прегърнем.

Тигрите са застрашен от изчезване вид, вписан в Червената книга на застрашените видове. В недалечното минало са били разпространени практически в цяла Азия, но в наши дни ареалът му на разпространение е силно редуциран – Бангладеш, Сибир, Иран, Афганистан, Индия, Китай и Югоизточна Азия, в това число три индонезийски острови, пише wikipedia.org.

В момента са оцелели само следните подвида популации: бенгалски тигър, индонезийски тигър, малайски тигър, сибирски тигър, индокитайски тигър и суматрийски тигър.

За всички, които обичат красивите тигри, представяме специална колекция от музикални клипове с тигри. Насладете се:

В колекцията клипове с тигри са включени видеата съм песните Right Here (2013) на британците Rudimental и Foxes, Born To Die (2011) на американската певица Лана Дел Рей, Sola (2013) на колумбийския изпълнител J Balvin, №1 хита в САЩ Roar (2013) на суперзвездата Кейти Пери, химна на Мондиал 2014 La La La (Brazil 2014) на Шакира, хип хоп хита на Eve Who’s That Girl (2001), Wild Life (2014) на американското рап дуо Jack and Jack и Ayo (2015) на дуета Крис Браун и Тайга.

Снимка: noladoc30