Мъжете мислят за секс 5000 пъти годишно, но правят само 100

Публикувано на 09. Jan, 2010 от в За мъжете, Любов и сексология

Мъжете мислят за секс близо 5000 пъти годишно, но успяват да правят секс едва 104 пъти, показва изследване.

Изследователите изчислили, че средно мъжете мислят за секс 13 пъти на ден или общо 4745 пъти на година. Близо една трета признават, че често това е първото нещо, за което мислят, след като се събудят сутрин. За сравнение, жените мислят за секс само пет пъти дневно или 1825 пъти на година.

В действителност обаче мъжете успяват да правят секс средно едва по два пъти седмично или 104 пъти на година. Мъжете си мислят за секс независимо дали той е само в представите им или редовно имат креватни преживявания. Те дори не могат да се отърват от мисълта за секса при събуждането си сутрин. Така че, ако видите мъжа си да се взира в пространството, знаете за какво най-вероятно си мисли.

Изследването на агенцията Onepoll.com показало също, че въпреки разликата между това колко пъти мъжете мислят за секс и колко пъти действително го правят, близо три четвърти твърдят, че са доволни от количеството секс, което правят. Едва 58% от жените са на същото мнение, допълва агенция БГНЕС.

Zdraven.bg поздравява всички със специална селекция с песни, в чийто видеоклипове изпълнителите не се притесняват да се покажат чисто голи:

Снимка: sxc.hu


Етикети: , , , , , , , , , ,

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.