Най-гледаните плейлисти на Zdraven.bg в YouTube

Представяме дузината най-гледани плейлисти на Zdraven.bg в YouTube.

Отличеният сайт за красота, здраве и настроение Zdraven.bg има собствен канал в най-голямата мрежа за споделяне на видео в света и България – YouTube: №1 сайт за здраве, красота и настроение.

Там редим музикални плейлисти на различни теми – като най-големите хитове на световни изпълнители като Мадона, Роби Уилямс, Селена Гомес и други, така и песни или видео на различни забавни теми като песни за Луната, песни за шоколада или виното, музикални клипове за котки, тигри или коне, забавни реклами, както и изпълнения от български и чуждестранни артисти, представители нат всеки от дванадесетте зодиакални знака.

Плейлистите в здравния канал са гледани вече над 1.9 милиона пъти и в продължение на повече от 68 хиляди часа! Абонатите ни са 90 души към 17 ноември 2018 г.

За доброто настроение на всички представяме дузината най-гледани плейлисти на Zdraven.bg в YouTube:

1. Музикален поздрав за Коледа Колекция от над 12 часа с над 50 от най-добрите български коледни песни и над 140 световни коледни хита, идеална за празниците, която три поредни години е най-гледаната коледна селекция в България в дните по Коледа 2015, Коледа 2016 и Коледа 2017:

2. Най-добрите балади от кино филми – специална видео колекция с топ 50+ на най-добрите балади от кино филми за всички времена; като сме изключили тези от кино мюзикълите, анимациите на Уолт Дисни и песните във филмите за Джеймс Бонд, като последните са в отделна колекция:

3. Най-големите кънтри хитове
Класация с над 50-те най-големи кънтри хитове в САЩ за последните три десетилетия според класацията на сп. Билборд:

4. Най-добрите клипове на Director X Колекция с 50+ от най-добри музикални клипове на режисьора, известен с псевдонима Директър Кс. Директър Кс е канадски творец, придобил световна известно в шоубизнеса като е създал от края на 90-те години досега десетки видео клипове на звезди като Зейн Малик, Риана, Иги Азалия, Дрейк, Нели Фуртадо, Шон Пол, групите Little Mix, Fifth Harmony, The Wanted и други:

5. Великолепни балади с черно-бял клип Колекция от над 160 видеоклипа на прекрасни балади – български и световни хитовел заснети в черно-бяло:

6. №1 хитовете на Мадона в американските дискотеки Поп кралицата Мадона държи рекорд в историята на класацията за най-излъчвани песни в американските денс клубове, като я е покорявала 46 пъти с 52 песни, които представяме с видео клипове.
7. №1 хитовете на Риана в американските дискотеки Риана се нарежда на второ място след Мадона по брой №1 хитове в американските денс клубове – 33 песни в нейно изпълнение са били най-излъчвани там:

8. Най-гледаните музикални клипове в България за 2017 г. Топ 25 с най-популярните музикални видео клипове на територията на България в най-посещаваната мрежа за клипове в България и света – YouTube, сред които са Деспасито, както и хитове на Криско, Азис и Роси Кирилова:

9. Най-гледаните музикални клипове в България за 2017 г. Топ 30 с най-популярните музикални видео клипове на територията на България в най-посещаваната мрежа за клипове в България и света – YouTube, като за първи път сред тях няма чуждоезичен хит, а първите 3 най-популярни песна са хип-хоп, а не поп-фолк:

10. X Factor хитове
Колекция от видео клипове с най-големите звезди на X Factor по света и популярните им №1 хитове, достигнали върха в класациите на САЩ и Великобритания:

11. Български песни за лятото Нашето предложение с над 30 видеоклипове към любими български песни за лятото:

12. Песни за Мондиал Колекция с официалните химнове на световните първенства по футбол и подкрепящите ги хитове:
Бъдете винаги с актуална информация за здраве, красота и добро настроение и се присъединете към здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 127 100 фенове): facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (над 820 последователи): №1 сайт за здраве, красота и настроение

в Pinterest (над 125 последователи): pinterest.com/zdravenКрасота и здраве
в YouTube (90 абонати): Красота и здраве

Снимка: Andy Melton