Най-популярното на Zdraven.bg във Facebook

Публикувано на 10. Mar, 2017 от в Най-четеното

портокал

Най-популярното на полезния сайт Zdraven.bg.

Представяме най-популярните, споделяни, коментирани и харесвани статии на №1 здравен сайт в България с новини и съвети за красота, здраве и настроение Zdraven.bg във Facebook. Вие също можете да се присъедините към над 126-те хиляди фена на страницата ни там facebook.com/Zdraven.bg.

Ето дузината най-популярно на Zdraven.bg в най-голямата социална мрежа в света и България – Facebook, което, ако сте пропуснали, го прочетете, защото здравните фенове не грешат! 🙂

1. Пиенето на кафе носи дълголетие

кафе
Пиенето на кафе удължава живота, установиха американски учени в мащабно проучване на над половин милион души. Как, колко и защо?

2. Тибетска диета за прочистване на кръвта

лук и лимони
Полезна и здравословна тибетска диета на основата на лук и лимон, която помага за прочистване на кръвта от токсините и предпазва от мозъчен удар и инфаркт, подходяща за всеки сезон.

3. Черен списък на храни с ГМО

ГМО
Съставиха черен списък с продукти, съдържащи ГМО, за които се препоръчва да не консумираме, ако искаме да сме здрави. Кои са те?

4. Лечебната сила на котката

котка
Учените са категорични, че във всеки дом трябва да има котка и изброяват ползите от лечебната й сила. Какви са те и как ни помагат?

5. Ракия срещу лош холестерол

ракия
Умерената консумация на любимата на българите ракия повишава концентрацията и намалява нивото на лошия холестерол, показва изследване. Защо и как?

6. Бира e полезна колкото плодове

бири
Бирата e полезно пиво почти колкото плодове, твърдят български учени. Защо е така?

7. Червено вино възпира стареенето

червено вино
В червено вино се съдържа съставката ресвератрол, която възпират стареенето, доказаха специалисти от Харвардския университет.

8. Бадеми за идеална закуска

бадеми
Една от най-добрите закуски е похапването на бадеми, съветват специалисти. Защо е така?

9. Халба бира на ден срещу стрес и стареене

бира
Халба бира на ден помага срещу стрес и стареене, твърдят експерти. Колко?

10. Орехите са най-полезните ядки

орехова ядка
От всички ядки орехите са най-полезни, защото съдържат повече антиоксиданти от фъстъците, бадемите, лешниците, твърдят учените.

11. Кратка разходка удължава живота с години

парк
Всекидневна разходка от около 25 минути е в състояние да удължи живота на практикуващите я до още седем години, твърдят изследователи. Защо и как?

12. Полезното червено вино

червено вино
Пиенето на червено вино намалява нивото на лошия холестерол и повишава това на добрия и така се превръща сред най-добрите защитници срещу инфаркт и инсулт. Какви други полезни свойства има?

Бъдете винаги с актуална информация за здраве, красота и добро настроение и се присъединете към здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 126 100 фенове): facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (над 825 последователи): Красота и здраве

в Twitter 765 последователи): twitter.com/zdraven

в Pinterest (над 125 последователи): pinterest.com/zdravenКрасота и здраве

в YouTube (над 80 абонати): Красота и здраве

Снимки: портокал: Pink Sherbet Photography; лук и лимони: Аника Малоун; котка: Falk Schaaf; бира: Jekert Gwapo; ГМО: Хитоми; орехова ядка: Андржей Гдула; червено вино на маса: Akash Mehra; кафе: Florin Garoi; ракия: Zdraven.bg; бири: Quinn Dombrowski; бадеми: HealthAliciousNess; вино в градина: mirofoto; парк: TumblingRun

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.