Най-харесваните плейлисти на Zdraven.bg в YouTube
слушане и гледане на плейлисти

Представяме дузината най-харесвани плейлисти на Zdraven.bg в YouTube.

Отличеният сайт за красота и здраве Zdraven.bg винаги се грижи за доброто настрение на своите читатели.

В собствения си канал в най-голямата мрежа за споделяне на видео в света и България – YouTube: Красота и здраве сме подредили двестатина видео плейлисти за всеки вкус – с най-големите хитове на любими изпълнители, специални колекции с песни за храни и напитки, песни за зодии и много други специални селекции. Плейлистите в здравния канал са гледани вече над 1,3 милиона пъти и повече от 46 хиляди часа! Абонатите ни са 87 души към 9 ноември 2017 г.

Представяме класацията с дузината най-харесвани от вас видео плейлисти, които сме създали, и най-високо сте оценили, като сте си ги записали в своя профил в YouTube като любими. Ако пък точно вие сте ги пропуснали, вижте ги:

1. Музикален поздрав за Коледа Колекция от над 12 часа с над 50 от най-добрите български коледни песни и над 130 световни коледни хита, идеална за празниците, която стана и най-гледаната коледна селекция в България в дните по Коледа 2015:

2. Най-добрите балади от кино филми Нашата специална видео колекция с топ 50 на най-добрите балади от кино филми, като сме изключили песни от филмирани мюзикъли, анимациите на Уолт Дисни, както и песните във филмите за Джеймс Бонд, за който имаме специална плейлиста.

3. Тибетска музика за прочистване Колекция с почти 40 часа релаксираща музика на тибетски пеещи купи:

4. Най-добрите видеоклипове на режисьора Director X Колекция с най-добрите музикални клипове на канадския режисьор Директър Кс, заснел клипове на звезди като Риана, Flo Rida, Джъсти Бийбър, Зейн Малик, Шон Пол, Нели Фуртадо, Бранди, R. Kelly, Дрейк, Уиз Калифа, Иги Азалия, Ники Минаж, DJ Snake, Кендрик Ламар и групи като Little Mix, Fifth Harmony, Korn, The Wanted и други:

5. Великолепни балади с черно-бял клип Музика за душата, красота за окото! Това е нашият специален избор за над 160 заглавия на красиво заснети черно-бели клипове към романтично звучащи великолепни балади. Насладете се!:

6. №1 хитовете на Риана в американските дискотеки Риана се нарежда на второ място след Мадона по брой №1 хитове в американските денс клубове – 32 песни в нейно изпълнение са били най-излъчваните в седмичната класация там:

7. Най-големите кънтри хитове
Класация с над 50-те най-големи кънтри хитове в САЩ за последните три десетилетия според класацията на сп. Билборд:

8. Спорт и музика Спортът е здраве и настроение, а съчетан с музика – това е гарантирано! Затова сме избрали над 130 музикални видеоклипа, в които малко или много се спортува. Вземете пример! 🙂 :

9. №1 хитовете на Мадона в американските дискотеки Поп кралицата Мадона държи рекорд в историята на класацията за най-излъчвани песни в американските денс клубове, като я е покорявала 46 пъти с 52 песни, които представяме с видео клипове.

10. №1 хитовете на Бийтълс Ретроспекция на всички №1 на вечните Бийтълс в официалните класации на САЩ и Великобритания:

11. №1 хитовете на Енрике Иглесиас в американските дискотеки Испанската супер звезда Енрике Иглесиас, син на Хулио Иглесиас, дели рекорда за най-много №1 хитове, оглавили класацията за най-излъчвани песни в американските дискотеки, наред с диджей Дейв Оде, с който имат по 14 песни, достигнали върха там.

12. №1 хитовете на Джанет Джаксън в американските дискотеки Сестрата на Краля на попа Майкъл ДжаксънДжанет се нарежда на 4-то място по най-много на брой №1 хитове, достигнали първото място за най-излъчвани песни в американските дискотеки. Чуйте и вижте ги!:

Бъдете винаги с актуална информация за здраве, красота и добро настроение и се присъединете към здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 126 820 фенове): facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (830 последователи): Красота и здраве

в Twitter (780 последователи): twitter.com/zdraven

в Pinterest (над 125 последователи): pinterest.com/zdravenКрасота и здраве
в YouTube (над 85 абонати): Красота и здраве

Снимка: Plantronics PR