Най-четеното в Zdraven.bg през август 2015 година


морски бриз

Представяме класацията с най-четеното в отличения сайт Zdraven.bg през август 2015 г.

През най-отпускарския месец на 2015 година, август, сайтът за красота, здраве и настроение Zdraven.bg беше посетен от над 72 500 читатели и прочетен над 167 хиляди пъти.

Здравните ни фенове във Facebook вече са над 77 700 и Вие също може да се присъедините към групата ни facebook.com/Zdraven.bg, а последователите на страницата ни в Google+ Красота и здраве са над 600 души, към които може да се включите и Вие. Ако пък имате Twitter, можете да ни следвате наред с още над 575 последователи на Twitter.com/zdraven.

Ако обичате хубавата музика и доброто настроение, можете да следвате нашия канал Красота и здраве в YouTube, където представяме изключително забавни и приятни селекции от видео клипове.

Ето и класацията топ 5 на най-четеното през август 2015 г., които статии, ако сте ги пропуснали, ги прочетете също, защото са полезни и оценени от читателите вече:

1. Домашна отвара за прочистване на дробовете на пушачи

отвара
За всички пушачи препоръчваме следната лесна за приготвяне домашна отвара за прочистване на белите дробове от токсините на цигарите. Полезна е за всички.

2. Съвети за по-добър метаболизъм

салата
Какво да правим за по-добър метаболизъм? Ето няколко полезни съвета.

3. Черната Луна Лилит във Везни

Лилит
Астрологична прогноза за транзита на Лилит във Везни, който продължава от 25 август 2015 г. до 21 май 2016 г. Ето какво ни очаква в отношенията с хората.

4. Жегата удря нервите

жега
Продължителната жега влияе негативно на нервната ситема на непривикналите към нея. Ето няколмко полезни съвета какво да правим в горещо време?

5. Калкулатор на плодовитостта

бебета
Британски учени изобретиха нов т. нар. калкулатор на плодовитостта. Той показва препоръчителното време за зачеване и раждане на двойките, които искат едно, две или три деца.

Снимки: морски бриз: Dar’ya Sip; отвара: Аманда Кинтана-Боулес; салата: Le living and co; Лилит: dollen; жега: Райън Хайд; бебета: Юлиана Николова

Бъдете винаги с актуална информация за здраве, красота и добро настроение и се присъединете към здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 77 500 фена): facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (660 последователи): Красота и здраве

в Twitter (над 575 последователи): twitter.com/zdraven

в Pinterest (над 100 последователи): pinterest.com/zdravenКрасота и здраве
в YouTube (над 60 абонати): Красота и здраве