Омъжените по-бързо напредват в кариерата

Публикувано на 07. Dec, 2013 от в За жените, Психология

Омъжените жени по-бързо напредват в работата, показва американско изследване.

Модерната жена вярва, че трябва да направи избор между кариерата и семейството, но ново проучване показа, че бракът и здравото семейство са ключов фактор за успешен бизнес.

Въпреки съвременното схващане, че жените не могат да комбинират успешната кариера с децата, изследване показа, че всъщност точно омъжените дами напредват най-бързо в професионален аспект.

Статистиката показва, че независимо от ползите на брака, огромна част от представителките на слабия пол се венчаят след 30-тия си рожден ден.

Анкета сред успешно реализирани бизнес дами показва, че 1/3 от тях с радост биха се върнали към традиционната си роля в обществото на домакиня и съпруга, пише агенция БГНЕС.

Американски експерти потвърдиха, че омъжените жени печелят повече от необвързаните им колежки.

Затова, ако искате да бъдете доволни от личния си живот и да се реализирате успешно в деловата сфера, кажете ДА на своята половинка.

Снимка: Victor1558

Етикети: , , , , , , , ,

error: Content is protected !!
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.