Песни за зодия Дева

Представяме песни, чиито заглавия характеризират качества на типичните представители на зодия Дева.

Зодията Дева е шеста в слънчевата астрология, под елемент Земя и с качество Подвижност. Под този астрологичен знак попадат родените между 23 август и 22 септември. Девизът на зодия Дева е Аз анализирам.

Родените под зодия Дева се характеризират със стремеж към перфекционизъм, силно организирани и подредени са и обичат всичко да е точно. Работохолици, практици, критици и педантици, стрикни към правила, дори понякога дребнави, отговорни за здравето и обичат да помагат на другите, отдадени са на своята любов – това са все качества, типични за зодия Дева.

А за доброто настроение на всички представяме над дузина песни, които характеризират зодията Дева:

В плейлистата с песни за зодия Дева са включени заглавията Heal The World на Майкъл Джексън, Perfect на Fairground Attraction, Workaholic на 2 Unlimited, Move Any Mountain на The Shamen, Let It Be на Бийтълс, Just Give Me A Reason на Пинк, Prove Your Love на Тейлър Дейн, Self Control на Лора Браниган, Shy Guy на Диана Кинг, Daddy Cool на Boney M, Rock Your Body на Джъстин Тимбърлейк, Human Behavior на Бьорк, Right Here (Human Nature) на SWV.

Ако се интересувате от астрология, можете да посетите и прочетете хороскопите на Марги в astroamor.wordpress.com. 🙂

Снимка: Ребека Рьоске