Песни за зодия Риби

Представяме песни за зодия Риби за доброто настроение на всички.

Зодия Риби (Pisces) е дванайстият знак в слънчевата астрология и под него попадат всички, родени между 19 февруари и 20 март. Зодия Риби се свързва с елемент Вода и качество Подвижност. Управляващата планета е Нептун.

Представителите на зодия Риби са изключително емоционални и чувствителни, с фантазия и отнесени високо, дори достигащи до света на мистичното. Те са интуитивни и проницателни, емоционални, мечтатели, с артистични заложби, симпатични и нежни, чувствителни и състрадателни.

Други силни качества на зодия Риби са адаптивност, отдаденост, възприемане, мъдрост и богата фантазия.

Сред слабите им страни са тяхната свръхчувствителност, нерешителност, песимизъм, страхливост, склонност към самосъжаление, саможертва, измъкване и мързел.

Представителите на зодия Риби обичат ирационалните теми, да имат време да бъдат сами и време за сън, романтиката, музиката и визуалните изкуства и медии.

За добро настроение представяме плейлиста от песни, чиито текст и настроение, или поне заглавия, отговарят на основни характеристики на зодия Риби.

Можете да разгледате също кои са подходящите цветя и скъпоценни камъни за зодия Риби, както и музикални хитове от творци от този слънчев знак.

Ако се интересувате от астрология, посетете и прочетете  astroamor.wordpress.com. 🙂

Илюстрация: chanelcoco872