Плуване за сексуална мощ

плувец

Плуване помага за сексуална мощ при мъжете.

Известно е, че физическата форма играе голяма роля в леглото, но плуването наистина подобрява сексуалния живот.

Изследване, направено във филаделфийския университет в САЩ, показва, че половин час плуване три пъти в седмицата, може значително да повлияе на сексуалните възможности.

Само половин час физическо натоварване три пъти в седмицата повдига оптимално нивото на сексуалните хормони. Плуването е идеално, защото то помага на цели мускулни групи, казва Джей Шинфилд, представител на университета. Според него идеалното темпо на активност е като се задъхате, но не чак до там, че да не може да говорите.

Когато плувате, цялото ви тяло се активира и повдига тонуса на всички мускули заради равномерното поддържане на водата. Също така важно е и правилното дишане, което всъщност е важно и по време на секса, казва Шинфилд, цитиран от агенция БГНЕС.

Идеалният стил на плуването кроул, защото повдига всички мускули. Ако плувате нормално опитвайте се да свивате краката като “жабите”, защото това движение ще стегне вътрешните мускули на бедрата, както и на таза, което особено на жените ще даде възможност за по-добър контрол по време на секса.

За доброто настроение на всички от Zdraven.bg поздравяваме с колекция видеоклипове на песни с думата Секс в заглавие:

Снимка на плувец: skeeze