Редовен секс за щастлив живот и успешна кариера

Публикувано на 29. Nov, 2013 от в Любов и сексология

Редовните дейности в летлото гарантира щастлив живот и успешна кариера.

Сексът и успехът на връзката са тясно свързани. А това е още една добра причина човек да подобри своя сексуален живот.

Правенето на секс е един от факторите човек да има щастлив и успешен живот, сочи проучване на учени от Тексас, САЩ. В изследването били включени мъже и жени, задоволени от своя интимен живот, но в същото време доволни и от професионалния и социален напредък, пише агенция БГНЕС.

Резултатите показват, че именно редовният секс подобрява здравето на организма, но поради забързаните и напрегнати дни, той остава второстепенна част в нашето ежедневие. Това води до проблеми както в личен, така и в професионален план.

Ако човек не прави редовно секс, става податлив на болести, а това косвено влияе на работата и социалните отношения.

Хората, които редовно консумират връзката си, получават повече хормони към мозъка, които ни правят интелигентни и остроумни за разлика от онези, които рядко имат възможност да се отдадат на страстта.

Психичната стабилност е следващата в списъка с полезните свойства на секса. Интимността на човек с партньора балансира емоционално, физически и духовно здравето.

По време на секс артериите в мозъка се отпускат, благодарение на освобождаването на нитричен оксид. Това лекува главоболие и намалява напрежението.

Правенето на секс подобрява също рефлексите и сетивата.

Сексът лекува депресия и е огромен плюс за хората, страдащи от ниско самочувствие.

Zdraven.bg поздравява всички със специална селекция с песни, в чийто видеоклипове изпълнителите без притеснение са чисто голи:

Снимка: Matthew Kenwrick

Етикети: , , ,

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.