Спорт за зодия Стрелец

колоездене

Какъв спорт е най-подходящ и какви дисциплини се препоръчват на зодия Стрелец?

Представителите на зодия Стрелец жънат успехи в спорта, защото притежават голяма енергичност и добър метаболизъм. Стрелците не могат да стоят на едно място, което им помага да поддържат здравословен и активен начин на живот. Но тъй като много обичат и да пътуват, може да станат твърде разсеяни и да пропускат редовни тренировки, предупреждава sunsigns.org.

Символ на огнения знак Стрелец е кентавърът и затова спорт като стрелба с лък или езда може да е интересно начало за трениране. Но като подвижен знак, всеки Стрелец иска да променя нещата около себе си и да вкуси различни приключения в живота си.

Подходящи възможности за спорт за представителите на зодия Стрелец са скално катерене, рафтинг, летни кънки, колоездене, аеробика, гимнастика, както и всички състезателни спортове.

Стрелецът обича тълпата и за забавление редовно тренира с приятелите си. Най-подходящи са игри с топка като футбол, волейбол, водна топка.

Стрелците обичат да пътуват и да се разхождат из природата, затова също може да опитат спортно ориентиране, горско бягане или планинско колоездене. Това не само ще поддържа сърцето им здраво, а и ще прочисти хаоса в главата им.

Въпреки своя интелект, когато Стрелците са объркани, може да нарушат седмичния си график. Затова е най-добре да практикуват групови занимания, за да може другите да им напомнят за тях. Ако изберат упражнения във фитнес залата, е добре да го правят с другар или личен треньор, който да помага за по-ефективен режим на тренировките.

Спортът е здраве и настроение! Затова Zdraven.bg поздравява всички със специална селекция с песни, в чиито видеоклипове се спортува като короездене например:

Може да прочетете също:
Спорт за зодия Овен
Спорт за зодия Телец
Спорт за зодия Близнаци
Спорт за зодия Рак
Спорт за зодия Лъв
Спорт за зодия Дева
Спорт за зодия Везни
Спорт за зодия Скорпион
Спорт за зодия Козирог
Спорт за зодия Водолей
Спорт за зодия Риби

Снимка: Джейми Уилямс