Шоколадова диета за отслабване

Публикувано на 28. Aug, 2008 от в Диети

Представяме сладка шоколадова диета за отслабване.

10 кг за месец могат да се свалят с шоколадова диета, твърдят експерти.

Ето любопитната и сладка диета:

Италианският фармацевт Алберико Леме предлага диета, която сериозно опровергава познатите режими на хранене. Според революционната “хранителна философия”, ако искаш да отслабнеш, просто трябва да ядеш повече шоколад и мазнини, за сметка на зеленчуците и млякото.

С този хранителен режим Леме гарантира 10 килограма по-малко само за месец. Леме има и собствена Академия за отслабване, в която приема кандидати само след специални тестове.

Ето и аргументите на доктор Леме: В качеството си на фармацевт съм в състояние да оценя биохимическия ефект на храните. Другите диетолози пък оценяват количеството и килокалориите, а това няма нищо общо с храненето. Шоколадът – противно на това, което се мисли за него – не съдържа калории. Мнозина ме атакуват, тъй като правя на пух и на прах бизнес за милиарди, а освен това карам хората да отслабват чрез храни, които могат да се намерят в супермаркетите, а не в специализираните за отслабване магазини.

Сайтът за красота и здраве Zdraven.bg поздравява всички със специална селекция от песни за шоколад:

Не забравяйте, че не можете да очаквате чудеса, ако не сте физически активни! Спортът е здраве и настроение! Затова Zdraven.bg поздравява всички със специална селекция с песни, в чийто видеоклипове се спортува, малко или много:

Снимка: Даруин Бел

Етикети: , , , ,

error: Content is protected !!
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.