Аз, проклетникът 3 разсмива малки и големи в кината

Аз, проглетникът 3
Аз, проглетникът 3

За трети път Аз, проклетникът превзема с гръм от смях киносалоните.

Създателите на Аз, проклетникът и най-големите анимационни хитове на 2013 и 2015 – Аз, проклетникът 2 и Миньоните, се завръщат с новите приключения на Гру, Луси, очарователните им дъщери – Марго, Едит и Агнес, и миньоните.

Третата част от поредицата за невероятно проклетия Гру и неговите верни помощници – миньоните, ще покаже един неочакван обрат в живота им. След като Гру и Луси осиновяват трите момичета, те сякаш са се размекнали и все по-често не успяват да си свършат работата. Затова са уволнени. И точно когато Гру се чувства най-зле заради последното развитие на събитията, се оказва, че има брат близнак Дру. А когато двамата се срещнат, двойната доза проклетия е неизбежна.

Аз, проклетникът 3

Пакостникът в третата анимация е гениалният и неуловим Балтазар Брат – бивша ТВ звезда, обсебен от ролята на героя си в сериала Злият Брат, която изпълнява като дете през 80-те години. Несломим от залезния си имидж той изгражда нов такъв, но на реален злодей в истинския му свят.

Аз, проклетникът 3

Изключително забавен и трогателен на моменти, изпълнен с музикални хитове от 80-те и 90-те, Аз, проклетникът 3 отново разсмива малки и големи зрители.

Миньоните отново са част от цялото приключение, по своему, мечтаейки да вършат нови злини.

Аз, проклетникът 3

Аз, проклетникът 3 е озвучен на български език и героите говорят с гласовете на редица популярни лица от малкия екран и театралната сцена – Стоян Алексиев, Албена Михова, Румен Угрински, Александър Кадиев и др.

Премиерата на Аз, проклетникът 3 на 2D и 3D в българските киносалони е на 30 юни 2017, разпространяван от Форум филм България: