Актрисата Джейми Пресли (39) учудена, че чака близнаци без ин витро

Джейми Пресли
Джейми Пресли

Американската актриса Джейми Пресли неочаквано обяви, че е бременна с близнаци без да пригягва до оплодителни процедури.

Камедийната атриса Джейми Пресли разкри, че очаква близнаци от приятеля си Хамзи Хиджази и двамата са щастливи, че ще си създадат семейство.

Първоначално 39-годишната звезда от актуалния комедиен сериал Мама, за който е отличена с награда Еми за поддържаща роля, била шокирана, че ще бъде майка на две момчета наведнъж.

Близнаците не са често срещани в родовете на двама ни, така че бяхме напълно шокирани. Не съм заченала ин витро, така че просто си беше шок. Казах на лекаря, че това е невъзможно, разказа актрисата.

Джейми Пресли добави, че от известно време с 38-годишният й приятел правят опити за бебе. Тя се е притеснявала, че биологичният й часовник тиктакал с наближаването на 40-те години и не би могла да е по-щастлива от предстоящото разрастване на семейството й.

Снимка с положителния тест за бременност Джейми публикува в официалните си профили в социалните мрежи Фейсбук, Туитър и Инстаграм:
Джейми Пресли

Актрисата вече има 10-годишен син от предишния си партньор диджей Ерик Калво.

Винаги съм искала да имам три деца и с годините се примирявах и си казвах “Добре, може би поне още едно”. Но сега получавам две в едно, без да ми е необходима още една бременност, допълни щастливата майка.

Синът на Джейми – Дези е развълнуван от предстоящата поява на близнаците.

Той се моли на Хамзи и мен да му родим брат или сестра, откакто беше в детската градина. Много е търпелив, сладък и внимателен и ще бъде най-добрият гледач на бебетата. Той постоянно целува коремчето ми. Първата ми бременност беше преди 10 години и тази е напълно различна. Сега съм пораснала, по-мъдра и по-спокойна. Много се вълнувам, каза актрисата, цитирана от агенция БТА.

Джейми Пресли е родена на 30 юли 1977 г. в Кинстън, Северна Каролина, САЩ. Като тийнейджър страда от болимия. От 14-годишна започва кариерата си като фото модел, а през 1998 г. и 2004 г. позира гола за корицата на списание Playboy. В края на 90-те започват първите й появвявания в епизодични роли в сериали и филми. Изпълнява главни роли в сериалите Jack & Jill (1999-2001), My Name Is Earl (2005-2009), I Hate My Teenage Daughter (2011-2012), Mom (2014-до момента).

Снимки: facebook.com/thejaimepressly