Актьорът от Мистър Бийн размива за трети път като Джони Инглиш

Johnny English

Роуън Аткинсън отново се превъплъщава като таен агент в Джони Инглиш избухва отново на големия екран.

Джони Инглиш избухва отново е третата част от комедийната поредица за Джони Инглиш, в която Роуън Аткинсън се завръща като обичания таен агент по неволя.

Джони Инглиш

Новото приключение започва, когато кибератака разкрива самоличностите на всички активни агенти под прикритие на Великобритания, оставяйки Джони Инглиш като последната надежда на тайните служби. Принуден да се завърне от пенсия, Инглиш се хвърля с главата надолу в екшъна, с мисия да открие мистериозния хакер.

Като човек с малко умения и аналогови методи, Джони Инглиш трябва да преодолее предизвикателствата на модерните технологии, за да завърши мисията с успех. На пътя му се изправят руската красавица Куршумова и световно известен преуспях млад технологичен магнат.

Роуън Аткинсън е любимец на милиони с образа си на Мистър Бейн. Като Джони Инглиш също размива с неповторимите си мимики и комични действия.

Джони Инглиш избухва отново е забавна криминална комедия, изпълнена със серия напушващи смях приключения с много обрати и неочаквано разрешени комични ситуации. В продукцията участва и Ема Томсън в образа на британския премиер, наподобяващ Тереза Мей.

Джони Инглиш избухва отново в кината на 21 септември 2018 г., разпространяван от Форум филм България: