Алкохол и секс

Каква е връзката между различните видове алкохол и секса?

Алкохолът не вреди на секса, твърдят експерти! Според тях които всяка напитка има собствени характеристики, някои от които дори разпалват страстта.

Кой колко е полезен?

Бира:
Бирата е една от най-разпространените алкохолни напитки, която в последно време се консумира не само от мъжете, но и от жените по цял свят. Сексолози твърдят, че кехлибарената напитка е идеална за подгряване преди заниманията в леглото, но съветват максималното изпито количество да не надвишава литър. Има риск, ако се прекали бирата да намали хормоните и сексуалното желание.

Джин:
джин


Джинът е питие, което съществува води до бързо опиянение. Съществува опасност джинът да предизвика раздразнителност и безпокойство и да доведе например до по груб секс. За това експерти съветват, максималното допустимо количество джин с тоник не трябва да е повече от 0,5 литра.

Шампанско:
шампанско
Приятният вкус на шампанското и полезните хранителни вещества и витамини, които съдържа, могат да осигурят една наистина приятна вечер.

Коняк:
коняк
Конякът също има благоприятен ефект върху любовния живот, облекчава стреса и умората. Чаша коняк преди секс е дори препоръчителна, твърдят експерти.

За доброто настроение на всички Zdraven.bg представя колекция с песни за бира:

а за любителите на вино – песни за виното:

Снимки: sxc.hu