Анджелина Джоли споделя какво я прави щастлива

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли споделя, че балансираната й личност й помага да избегне празния живот.

Холивудската звездна Анджелина Джоли се чувства доволна от пълноценния живот, който води, след като се справи с личните преживявания, предизвикани от раздялата с 54-годишния Брад Пит.

В интервю за холивудското издание Deadline 42-годишната Джоли споделя какво трябва да прави човек, за да не се окаже, че животът му е бил празен – активна работа, участие в обществения живот и повече време за децата.

Имам работа, имам творчество и всеки ден работя върху себе си, за да се изграждам като личност, споделя тя. Звездата добави, че е важно не само да работиш върху себе си и да посвещаваш времето си на семейството и на личния си живот, но и да си полезен за обществото.

Всички ние се опитваме да намерим някакъв баланс. Мисля, че трябва просто да намерим това, което ни харесва. Но разбира се, ако не участвате в нещо по-глобално, не правите нищо полезно за обществото, а сте съсредоточени само върху своя живот, рано или късно ще разберете, че всъщност сте нещастни. Вашият живот ще бъде безсъдържателен, споделя тя.

Джоли добави, че планира след време да въвлича шестте си деца в хуманитарната дейност, с която се занимава все по-активно. Тя, впрочем, вече започна да ги води със себе си на обществени мероприятия и да ги посвещава в публичния живот.

В интервю в мартенския брой на модното лайфстайл списание Elle, Анджелина споделя какво съветва дъщерите си: Това, което вие отделяте, е това, което искате да направите за другите. Всеки може да облече рокля и да сложи грим. Вашето съзнание е това, което ще ви определи. Разберете кой сте, какво мислите и за какво се занимавате. И се борете за другите да имат същите свободи. Живот в служба на другите си заслужава да се живее.

Снимка: Кейдж Скидмор