Андреа отново разкри прелести за Playboy

Поп звездата Андреа отново показа красотата на своето тяло за списание Playboy.

Мъжкото лайфстайл издание Playboy коронова певицата Андреа за своята древногръцка богиня в броя си от август 2013 година.

Името Теодора идва от гръцки и означава „подарък от Бог”. Гледайки новата фото сесия на Андреа, по паспорт Теодора Андреева, няма как да не се съгласим, че тази титла й приляга, смятат редакторите на Playboy.

Пет години, след като Андреа взриви света на Playboy с първата си гола фотосесия през 2007 г., русото изкушение се завръща на страниците на изданието по-красива и предизвикателна от всякога. А връзката й с Гърция се затвърждава и от факта, че снимките са заснети в курорта Санторини.

Сесията е много нежна, всичко беше магическо. И е съвсем различно от първия път, разказва за снимките Андреа и споделя, че благодарение на сп. Playboy Санторини е вече за нея сбъдна мечта. Това е наистина райско кътче. Имаше много забавни моменти, особено заради любопитните погледи на гърците, които не знаеха какво се случва…

Андреа

За себе си звездата споделя: Теодора е добро момиче, малко свито и притеснително… Докато Андреа…Андреа е в другата крайност! Двете се борят постоянно в мен – а в тази сесия присъстват и Теодора, и Андреа.

Zdraven.bg поздравява всички фенове на Андреа с денс хита й Love Is Mine:

Снимки: сп. Playboy