„Аргайл: Супершпионин“ – най-добрият след Джеймс Бонд

Argylle

„Аргайл: Супершпионин“ е експлозивен, размиващ границите на реалността и поразяващо остроумен шпионски екшън-трилър.

„Аргайл: Супершпионин“ е толкова разтърсваща, колкото и наелектризираща екшън-комедия. Режисирана от маестрото на хаоса Матю Вон („Шут в г*за!“, „Kingsman“) и написана от магьосника на словото Джейсън Фюкс, грандиозната продукция обещава повече обрати и забавление от влакче в увеселителен парк и достатъчно екшън, че да завърти главата и на най-опитния таен агент, където илюзиите са в изобилие, а доверието е рядко явление.

Този главозамайващ киноспектакъл със забележителен екшън, много хумор и вълнуваща история Вон определя като „най-невероятния и оригинален шпионски сюжет от написването на романите за Джеймс Бонд на Иън Флеминг през 50-те“.

Във видео зад кадър впечатляващият звезден състав, който включва талантливите Брайс Далас Хауърд, Сам Рокуел, Хенри Кавил, Джон Сина, Дуа Липа, Брайън Кранстън, Самюъл Л. Джаксън и Катрин О‘Хара, кани зрителите на вълнуващо бягство в свят, в който тайните не познават граници:

Ели Конуей е уединена авторка на поредица от шпионски романи, чиято идея за блаженство е нощ, прекарана у дома пред компютъра в компанията на нейната котка Алфи. Но когато измисленият сюжет на последната й книга, който се върти около тайния агент Аргайл и мисията му да разкрие опасен синдикат, започва напълно да се припокрива със секретните действия на реална шпионска организация, спокойните вечери у дома остават част от миналото. Придружавана от незаменимия й спътник Алфи и алергичния към котки таен агент Ейдън, Ели се впуска в шеметна надпревара по цялото земно кълбо в опит да остане една стъпка пред убийците, докато нейният измислен свят и реалният започват да стават все по-неразличими един от друг.

Режисьорът на „Аргайл: Супершпионин“ Матю Вон е познат от поредицата „Kingsman“, „Звезден прах“, „Шут в г*за!“, „Х-Мен: Първа вълна“. Сценарият е на Джейсън Фюкс („Жената чудо“), създаден по романа на Ели Конуей.

Време е да се запознаем с истинския „Аргайл: Супершпионин“ само в кината от 2 февруари 2024 г.: