Безплатни прегледи за акне в София от 17 февруари до 17 март 2011 година

Безплатни прегледи за акне организира Дерматологична клиника София в периода от 17 февруари до 17 март 2011 г., съобщиха от лечебното заведение.

В килниката може да се да направи безплатна консултация за акне или проблемна кожа след предварително записване на телефоните на клиниката – 02/ 472 13 56 и 0879 05 15 03, както и на място в клиниката, с адрес ул. “Бели Мел” № 2а в кв. Дървеница в София. Консултациите ще се провеждат всеки вторник от 9.00-13.00 ч. и четвъртък от 14.00-18.00 ч.

Зимният сезон е изключително подходящ за лечение както за младите хора, страдащи от акне, така и за тези, при които са останали белези вследствие на заболяване в младежка възраст. Намалената интензивност на слънцето през зимата спомага да се проведе качествено и трайно лечение на проблемната кожа”, твърди д-р Росица Денчева от Дерматологична Клиника София.

Акнето може да бъде излекувано, ако се предприеме адекватно навременно лечение”, подчертава д-р Ивайло Петров от клиниката. „Много често проблемът продължава години и само навременната консултация и лечение и спазването на необходимия хигиенно-диетичен режим могат да гарантират възвръщането на здравата кожа. Често началните опити за самолечение отдалечават времето за справяне с проблема”.

Прегледите са изцяло посветени на навременната диагностика и лечение на проблемната и склонна към акне кожа както в младежка, така и в по-късна възраст. Записаните ще бъдат прегледани и насочени към най-подходящата за тях терапия.

Снимка: sxc.hu