Бен Афлек призна зависимост от алкохола

Бен Афлек

Бен Афлек разкри пред обществото зависимостта си към алкохола.

Американският актьор Бен Афлек разкри чрез публикация във Фейсбук, че доскоро е страдал от алкохолизъм, но е завършил курс на лечение за алкохолна зависимост.

Бен Афлек, роден на 15 август 1972 г. в Бъркли, Калифорния, e познат зрителите от над 60 филма, сред които и кинохитове като Добрият Уил Хънтинг (1997), за който е отличен с Оскар за Най-добър оригинален сценарий, и зрелищната комикс продукция Батман срещу Супермен (2016).

В емоционално съобщение към своите феновете на страницата си в социалната мрежа Афлек сподели още, че мотивацията му да се пребори с пороците са били децата и съпругата му Дженифър Гарнър, с която той наскоро се събра отново.

Искам да живея живота си по най-добрия възможен начин и да бъда най-добрия баща на света, цитира агенция БГНЕС признанието на актьора.

Искам децата ми да знаят, че не е срамно да поискаш помощ, когато се нуждаеш от нея, както и да бъдеш източника на сила за всички, които изпитват страх от първата крачка. Щастлив съм, че имам любовта на семейството си, приятелите, включително и на помощник-родителя ми Джен, която винаги ме е подкрепяла и се е грижила за децата ни, докато аз вършех моята работа, написа той в изявление във facebook.com/benaffleck.

Снимка: indyfab