Бионсе роди близнаци

Beyonce
Beyonce

Кралицата на съвременната R&B музика Бионсе роди близнаци от съпруга си Джей Зи.

Щастливото събитие се е случило на 12 юни 2017 г., но на 18 юни новината беше потвърдена от бащата на певицата Матю Ноус.

В своя Twitter дядото пише: Те са тук! Към поста той сподели снимка с балони, добавяйки: “Честит рожден ден на близнаците! С обич, дядо”.

След раждането близнаците са задържани в болницата заради дребни проблеми, които се очаква да бъдат оправени до няколко дни.

Бионсе и Джей Зи, за когото се омъжва през април 2008 г., вече имат дъщеря – Блу Айви, родена на 7 януари 2012 г.

На 1 февруари 2017 г. 35-годишната певица публикува фотография в своя профил в Istangram, на която се вижда, че е бременна. Тогава тя съобщи, че очаква близнаци.

Бионсе Жизел Ноулс-Картър е родена на 4 септември 1981 г. в Хюстън, Тексас, и става известна през 1997 г. като част от R&B групата Дестинис Чайлд. Още преди разпада на групата Бионсе издава първия си самостоятелен албум през 2003 г. Следват още пет самостоятелни албума до момента, всеки от които е достигал първо място в официалната седмична класация за най-продавани албуми в САЩ. От тях 5 песни също са достигали върха на класацията за най-популярни песни в САЩ.

Бионсе е продала над 17 милиона копия албуми с САЩ и над 100 милиона копия в цял свят. Към момента състоянието й се определя на 350 млн. щ. д. Носител е на 22 награди Грами – като самостоятелен изпълнител и заедно с групата Дестинис Чайлд.

Бионсе е и сред кралиците на американските денс клубове с 22 песни, станали най-излъчвани там, с чиято колекция Zdraven.bg поздравява всички:

Снимка: instagram.com/beyonce