Брадли Купър – готвач-мечта за всяка жена

Брадли Купър
BRADLEY COOPER stars in BURNT

Американският актьор Брадли Купър сам подготвя ястията в кулинарния филм Повелителят на кухнята.

Номинираният многократно за Оскар актьор Брадли Купър, обявен за най-сексапилния мъж от сп. People през 2011 г., успява да се подготви за ролята си на готвач в продукцията Повелителят на кухнята само за месец. Самият той е много запален любител-готвач.

Брадли Купър

Като дете готвех с баба си. Ние сме италианско семейство и готвенето е много важно за нас. Работил съм като помощник-сервитьор в гръцки ресторант и съм правил заготовките в италиански такъв по 11 часа на ден, описва пътя си в света на храната Купър.

Освен това през 2005 г. талантливият актьор влиза в кожата на лошото момче на кулинарията – Антъни Бурдейн, в ТВ сериала Поверително от кухнята по мемоарите на известния шеф-готвач.

Брадли Купър

За да се превърне в звезден готвач в Повелителят на кухнята, Брадли Купър директно изучава професионалистите, от които заучава движенията в кухнята. За ролята си той не ползва дубльор-готвач и всичко, което камерата показва, е лично приготвено от него.

Брадли Купър

Залогът е голям и всеки ден усещах върху себе си напрежението да се представя добре, разказва звездата сякаш е бил на кулинарно състезание.

Готвя всеки ден. Аз съм от тези, които готвят с каквото намерят в хладилника. Скоро си направих и собствена градина. Сам си отглеждам зеленчуците. Изобщо такива… чичовски неща, споделя още Купър.

Брадли Купър

Повелителят на кухнята, разпространяван от Форум Филм България, е история за виртуозен готвач, който преживява личен катарзис, но успява да отвори мечтания топ ресторант. Филмът е с премиера у нас на 23 октомври 2015 г. и събира на голям екран и други звезди като Сиена Милър, Ума Търман, Ема Томпсън: