Българин успя да отслабне с 40 килограма за 10 дни

39-годишен таксиметров шофьор от пловдивското село Крислово успя да подобри световния рекорд по здравословно отслабване, като само за 10 дни, с упражнения по 40 минути на ден, е свалил над 40 килограма.

Здравко Дзанев е бил един от най-тежките българи, пише dariknews.bg. Преди да стартира лечението си на 20 юли 2009 г. е бил 268.3 килограма, които е натрупал от неправилни диети. Спял е на фотьойл по два-три часа на денонощие, защото се задушавал, когато легне в хоризонтално положение. След 16 дни и 10 процедури тежи с 42.3 килограма по-малко – 226 килограма, спи в собственото си легло, дори споделя, че кара любимия си мотор, а автомобилът вече му е широк.

Етапите, през които е минал рекордьорът, са прочистване на организма, чрез което работата на сърцето, бъбреците и черния дроб се подобрява, йога упражнения, които възстановяват здравето на тези органи и пиенето на специален сироп, който повишава енергичността на човек, дори, когато не се храни.

Това е единственият в света начин за сваляне на килограми, при който няма йо-йо ефект, няма увисване на кожата, а килограмите се стопяват без лекарства, хирургически намеси и уморителни диети. Този вид отслабване не само премахва излишните килограми, но и чрез подходящи упражнения връща здравето.

Снимка: sxc.hu