Български градове зодия Скорпион


София

Под астрологичния знак Скорпион има най-много големи градове в България.

Как може да разберем дали градът, в който живеем, е подходящ за нас?
Ето няколко астрологични признака дали той е подходящ за нас:

1. Ако съвпада зодията на града с или е в хармония със знака на нашето Слънце, Марс или Юпитер, означава добър живот в дългосрочен план. При хармоничен аспект към рожденото слънце може да се очаква сериозно развитие и изяви в обществото! При хармоничен аспект с Юпитер дава възможности за израстване и богатство, както и за много успехи.

2. Ако съвпада зодията на града с или е в хармония със знака на нашия асцендент, Меркурий или Уран – на подходящо място сме за образование или социален живот;

3. Ако съвпада зодията на града с или е в хармония със знака на нашата Луна, Нептун или Плутон – ще бъдем в добро емоционално настроение в този град; при хармоничен аспект с Нептун – може да ни очакват творчески успехи и романтика, а при хармоничен аспект с Плутон – също власт и богатство.

4. Ако съвпада зодията на града с или е в хармония със знака на средата на небето (медиум цели), Венера или Сатурн – това място е подходящо за нашия бизнес, кариера и забогатяване. При хармоничен аспект с Венера – щастлива любов и добри възможности за печелене на пари, както и за творчески дейности.

Ако се интересувате от точна астрологична прогноза за вас, можете да се обърнете за хороскоп и съвет към Марги Паскалева на мобилен тел. +359/877272843 или да посетите астрологичния й сайт astroamor.wordpress.com.

Представяме списък с градове, които са под влиянието на зодия Скорпион. Тези градове под водния знак Скорпион, са подходящи за живот или туристическа разходка на представителите на зодия Скорпион, Риби, Рак, Дева и Козирог.

В градовете, под влиянието на Скорпион, се развива по-силно желанието е да доминираме над другите, а не те над нас, стремеж към власт, борбеност и импулсивност в действията.

София
София


Столицата на България е и най-големият град в страната. София е 15-ят по големина град в Европейския съюз, с население 1.28 милиона души, което представлява 16,4% от населението на България. Общата площ на София е 492 км², а надморската височина – от 500 до 700 метра. София е определян за Най-добрият град за живеене в България през 2009 г., 2011 г. и 2014 г.

Смолян
Смолян
Смолян е с население над 30 хиляди души и е образуван на 18 юни 1960 г. от слетите големи села Смолян, Райково и Устово. Той е най-дългият град в България – близо 24-25 км. В Смолян се намира вторият най-голям християнски храм в страната – катедралата „Свети Висарион Смоленски“, осветена през 2006 г.

Сливен
Сливен
Сливен е 8-мият по големина град в България с население около 90 хиляди души. Сливен е известен като Града на стоте войводи, свързани с хайдушкото движение. Името му е свързано смислово със сливането на трите реки – р. Асеновска, р. Новоселска и р. Манастирска на територията на града.

Силистра
Силистра
Силѝстра е пристанищен град на река Дунав с население над 34 хиляди жители. Градът е основан още отпреди повече от 5000 г. пр. н.е от траките. В Силистра се намира една от най-ценните в Европа късноантична гробница с древни стенописи от IV. век.

Кърджали
Кърджали
Кърджали, разположен на двата бряга на река Арда, е с население над 43 хиляди души. На около 15 км от Кърджали се намира древния град Перперикон.

Представяме и видео разходка из българските градове под знака Скорпион:

Снимки: София: Юлиана Николова; Смолян: smolyan.bg; Сливен: sliven.net; Силистра: silistra.bg; Кърджали: kardjali.news

loading...