Български градове зодия Стрелец

залез във Варна

Представяме български градове под астрологичния знак Стрелец.

Как може да разберем дали градът, в който живеем, е подходящ за нас?
Ето няколко астролочни признака дали той е подходящ за нас:
1. Ако съвпада зодията на града с или е в хармония със знака на нашето Слънце, Марс или Юпитер, означава добър живот в дългосрочен план. При хармоничен аспект към рожденото слънце може да се очаква сериозно развитие и изяви в обществото! При хармоничен аспект с Юпитер дава възможности за израстване и богатство, както и за много успехи.
2. Ако съвпада зодията на града с или е в хармония със знака на нашия асцедент, Меркурий или Уран – на подходящо място сме за образование или социален живот;
3. Ако съвпада зодията на града с или е в хармония със знака на нашата Луна, Нептун или Плутон – ще бъдем в добро емоционално настроение в този град; при хармоничен аспект с Нептун – може да ни очакват творчески успехи и романтика, а при хармоничен аспект с Плутон – също власт и богатство.
4. Ако съвпада зодията на града с или е в хармония със знака на средата на небето (медиум цели), Венера или Сатурн – това място е подходящо за нашия бизнес, кариера и забогатяване. При хармоничен аспект с Венера – щастлива любов и добри възможности за печелене на пари, както и за творчески дейности.

Ако се интересувате от точна астрологична прогноза за вас, можете да се обърнете за хороскоп и съвет към Марги Паскалева на мобилен тел. +359/877272843 или да посетите астрологичния й сайт astroamor.wordpress.com.

Представяме градове в България, които са под влиянието на зодия Стрелец. Тези градове под огнения знак Стрелец, са подходящи за живот или туристическа разходка на представителите на зодия Стрелец, Овен, Лъв, Везни и Водолей.

В градовете Стрелец ни очаква просперитет, окобено ако звездите и аспектите в рождената ни карта отговарят на посочените по-горе астрологични условия. В тях може да живеем в охолство, в общуването посрещаме прямота и добронамереност. Те са място, където свободно изразяваме и засилваме на нашата вяра. В тях е подходящо също за учене и забавления.

Варна
Варна


Варна е избрана за най-добър град за живеене в България през 2007 г. и 2008 г. Морската ни столица е с население над 350 хиляди жители. На територията й е разположено Адмиралтейството на Българската армия. В града се съхранява златно съкровище от халколита, определено като най-старото златно съкровище в света и дало име на т.нар. Култура Варна. В най-старата част на града се намирала крепостта Одесос, което е старогръцки превод на по-старото име – Варна, която е основана около 570 г. пр.Хр. Първите монети на Одесос са с лика на тракийския бог Дарзалас, държащ рога на изобилието и с амфора. Между 1883 и 1885 г. през Варна е минавал прочутият Ориент Експрес. Във Варна се намира 4-тият по големина християнски храм в България – катедралата „Свето Успение Богородично“.

Ямбол
Ямбол
Разположен на двата бряга на река Тунджа, Ямбол е с население над 80 хиляди души. В землището на Ямбол се намира защитената местност Ормана (в превод от турски – гора). Първите могили в околността датират още 6-4 хил. г. пр. н. е. През 293 г. римският император Диоклециан преминал през селището, което решил да устрои като голям и хубав град с божественото име Диосполис – град на Зевс.

Петрич
Петрич
Разположен в подножието на планината Беласица на река Луда Мара, Петрич е с население почти 40 хиляди души. Петрич е наследник на древно тракийско селище, което възникво през 4 век пр.Хр. В Петрич се намира къщата-музей на Баба Ванга, в близост е Самуиловата крепост, а наколо е най-новият природен парк в България – Беласица, както и местността Рупите.

Ето и няколко видеоразходки из трите български града, под знака Стрелец:

Снимки: залез Варна: Алекс Йосифов; панорама Варна: varna.bg; Ямбол: delnik.net; Петрич: Васил Митов