„Бързи и яростни 10” вече форсира в кината

Бързи и яростни 10

10-тата част от кино-поредицата „Бързи и яростни“ бързо зашеметява в кината.

Стартът е даден! Време е за зрелище – от 19 май „Бързи и яростни 10“ бележи началото на края за един от най-успешните и обичани световни франчайзи, който вече три десетилетия събира почитателите на високите скорости и екшъна пред големия екран. Доминик Торето и семейството му се изправят срещу най-страшния и безскрупулен противник до момента, който разделя семейството му и заплашва да унищожи всичко, което Дом обича. Време е за най-експлозивната, но и най-емоционална част от поредицата – краят наближава.

В продължение на много мисии, когато всички шансове са били срещу тях, Дом и екипът му са надхитрявали и надвивали всеки противник, застанал на пътя им. Сега обаче те се изправят срещу нещо различно: от сенките на миналото изплува ужасяваща заплаха, която е движена само и единствено от желанието за кърваво отмъщение – заплаха, която е твърдо решена да унищожи всичко, което Дом обича.

В „Бързи и яростни 5“ Дом и приятелите му отстраняват страховития бразилски наркобос Ернан Рейес и разрушават империята му в Рио де Жанейро. Това, което те не знаят е, че синът на Рейес – Данте става свидетел на всичко и прекарва следващите 12 години в съставянето на план, Дом да плати най-високата цена за деянието си. Данте разпръсква семейството на Дом от Лос Анджелис до катакомбите на Рим, от Бразилия до Лондон и от Прага до Антарктика. Изграждат се нови и неочаквани съюзи, а стари противници отново излизат на сцената. Всичко обаче се променя, когато Дом открива, че 8-годишният му син е най-голямата мишена на отмъщението на Данте.

Но кой е този енигматичен злодей, който изплува от сенките на миналото и разбива света на Дом и на всички свързани с него? Отговор на този въпрос ни дава специален поглед зад кадър, който ни запознава с Данте Рейес, изигран от неповторимия Джейсън Момоа. Във видеото Вин Дизел, режисьорът Луи Летерие, Мишел Родригес и Чарлийз Терон споделят впечатленията си за уникалното актьорско присъствие на Момоа, който от своя страна разкрива редица любопитни подробности за героя си Данте и за работата си по „Бързи и яростни 10“.

„Бързи и яростни 10“ е своеобразно завръщане към корените на поредицата и събира в едно всички теми и елементи, които феновете обичат в сагата – семейството, чувството за дълг, свободата, експлозивен екшън и бързите коли. Не пропускайте да се насладите подобаващо – на големия екран – на най-експлозивната, но и най-емоционална част от поредицата досега.

Краят на пътя започва с „Бързи и яростни 10“ от 19 май само в кината 3D, IMAX 3D и 4DX: