„Бързи и яростни 9“ стремглаво в кината

Бързи и яростни 9

От 16 юни 2021 г. семейството на Бъзри и яростни ни кани да бъдем отново заедно в киносалоните с най-мащабното, експлозивно и вълнуващо приключение в поредицата до момента – „Бързи и яростни 9“.

Двадесет години след дебюта на първата част, Доминик Торето (Вин Дизел) и компания се изправят пред най-страховития си противник до момента – братът на Дом Джейкъб (Джон Сина). Експлозивен екшън, емоционална история и много забавление, „Бързи и яростни 9“ ще предложи на зрителите изживяване, което не бива да пропускат на голям екран.

Колкото и да си бърз, не можеш да избягаш от миналото си!

Доминик Торето води спокоен живот с Лети и техния син Брайън, но те знаят, че опасността винаги дебне зад ъгъла. Този път заплахата ще принуди Дом да се изправи срещу демоните от миналото си, ако иска да спаси тези, които обича. Неговият екип се събира отново, за да предотвратят съкрушителния план на най-опитния убиец и виртуозен шофьор, с когото са се сблъсквали, който също така е и брат на Дом – Джейкъб (Джон Сина, Бъмбълби).

Действието на „Бързи и яростни 9“ профучава от Лондон до Токио, от централна Америка до Единбург и от таен бункер в Азербайджан до кипящите от живот улици на Тбилиси. По пътя – стари приятели ще бъдат възкресени, стари врагове ще се завърнат, историята ще бъде пренаписана, а истинският смисъл на семейството ще бъде поставен на изпитание, както никога досега.

Начело на „Бързи и яростни 9“ се завръща ветеранът Джъстин Лин, който режисира четири от най-успешните и обичани филми в поредицата, сред които „Бързи и яростни: Токио дрифт“, „Бързи и яростни 5: Удар в Рио“ и „Бързи и яростни 6“, и който предефинира облика на франчайза, превръщайки го в поп-културния феномен, познат днес.

Във филма се завръщат познатите звезди Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис Джаксън – Лудакрис, Джордана Брустър, Натали Еманюел и носителките на „Оскар“ Чарлийз Терон и Хелън Мирън. Към тях се присъединяват Джон Сина, носителката на „Грами“ Карди Би важна част от миналото на Дом Лейса и регетон сензацията Осуна.

Бързи и яростни 9


Бързи и яростни 9
Бързи и яростни 9
Бързи и яростни 9

Време е за „Бързи и яростни 9“ – последната част от почти двадесетгодишната сага, спечелила световни приходи от над 5 милиарда долара. Гледайте от 18 юни в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, разпространяван от Форум Филм България: