Виктория Бекъм яде едно и също ястие всеки ден вече четвърт век

печена сьомга

Виктория Бекъм яде едно и също ястие всеки ден вече 25 години! Дейвид Бекъм разкри всичко, говорейки за хранителните навици на съпругата си.

Дейвид Бекъм сподели, че съпругата му и бивша певица в Spice Girls Виктория Бекъм яде едно и също ястие всеки ден в продължение на 25 години. Според бившия футболист 47-годишната Виктория винаги яде само риба на скара върху канапе от задушени зеленчуци, съобщава британският вестник „Daily Star“.

46-годишната футболна легенда и баща на четири деца сподели, че в редките случаи, когато Пош Спайс, с какъвто псивдоним е известна от мизукалната си кариера, опитва нещо друго, това е „една от любимите му вечери“.

Дейвид разкри всичко, говорейки за хранителните навици на Виктория в подкаста „River Cafe Table 4“.

„Аз съм доста емоционален по отношение на храната и виното, когато ям нещо страхотно, искам всички да го опитат. За съжаление съм женен за човек, който яде едно и също през последните 25 години. Откакто я срещнах, тя яде само риба на скара, зеленчуци на пара, много рядко ще се отклони от това“, каза още самопризналият се за чревоугодник Дейвид.

Дейвид сподели колко триумфално се е почувствал в един случай, когато Виктория е избрала малко по-различно ястие от менюто, когато е била бременна с Харпър – а това е било преди десетилетие!

Женената двойка има четири общи деца: Бруклин, 22 г., Ромео, 19 г., Круз, 16 г., и Харпър-Севън, 10 г., като първите двама са сред най-известните модели мъже в Instagram.

Виктория и преди е разкривала, че не яде храна, приготвена в олио, масло или сосове, а също и червено месо и млечни продукти.

Дейвид разкри, че се наслаждава на прекарването на времето сам в лондонското им имение на стойност 31 милиона паунда, защото може да готви каквото си поиска.

Той каза: „Приготвих си буквално две невероятни парчета месо. Налях си чаша от най-невероятното червено вино, с което се поглезих, защото бях сам и очаквах с нетърпение да гледам футбола следобед сам. Така че си приготвих барбекю.“

Можете да си припомните всичките №1 хитове на Spice Girls:

Снимка на печена сьомга със зеленчуци: Dana Tentis