Грандиозна световна гала премиера на Котките

Cats Gala

Световната гала премиера на екранизацията на мюзикъла Котките се състоя в пълния си блясък в Ню Йорк.

На 16 декември 2019 г. в Ню Йорк се състоя бляскавата световна премиера на една от най-впечатляващите продукции тази година – мюзикъла Котките.

Събитието по повод новата революционна филмова адаптация на феноменалния сценичен мюзикъл на Андрю Лойд Уебър и поемата Old Possum’s Book of Practical Cats от Т. С. Елиът се превърна в арена на блясъка и красотата, както отива само на едно недостижимо произведение на изкуството.

В пищната обстановка на събитието стотици гости и световни знаменитости преминаха по червения килим и впечатлиха не само с елегантна визия, но и с аристократична осанка, истински достойна за повода.

Членовете на брилянтния актьорски състав демонстрираха изключителна класа, именно заради която превръщат и продукцията в революционна филмова сензация.

В неотразим тоалет на събитието беше Тейлър Суифт, чиято песен Beautiful Ghosts, специално създадена за Котките, бе отличена с номинация за „Златен глобус“ за „най-добра оригинална песен“.

Тейлър Суифт

Идрис Елба, който се превъплъщава в ролята на злодея в продукцията, R&B-изпълнителят Джейсън Деруло с модерна и ексцентрична визия, Дженифър Хъдсън, която изпява емблематичната „Memory”, уникалната Ребъл Уилсън, както и прекрасната прима балерина на Кралския балет Франческа Хейуърд – всички те бяха част от звездните гости на вечерта.

Котките гала премиера
Котките гала премиера
Котките гала премиера
Котките гала премиера

И точно толкова грандиозно и безкомпромисно киносъбитието на годината ще завладее и зрителите съвсем скоро. Впечатляваща история, уникална картина и оригинално присъствие, които спират дъха. Всичко това са Котките и те идват в кината на 27 декември 2019 г., разпространявани от Форум Филм България.