Десислава роди второ момче

Десислава и Благой

Певицата Десислава стана майка за втори път.

Звездата Десислава роди втория си син – Борис на 28 декември 2017 г.

Новината съобщи развълнуваният татко на бебето – Благой Найденов, който пусна съобщение в официалния си профил в Instagram – blagoynaydenov, където написа: Няма по-прекрасно чувство на света от това да станеш баща! Благодаря на моята любима, че преди няколко часа ме дари със син. На 28.12.2017 г. се роди нашето най-голямо богатство – Борис!

Новороденото бебе на 38-годишната Десислава се появило на света с тегло 4 килограма и ръст 50 сантиметра.

В личния профил на Десислава в Instagram,  където певицата има над половин милион последователи и се нарежда сред най-популярните български певици в социалната мрежа за споделяне на снимки и кратко видео, колегата й Галин [да не се бърка с бившия й съпруг – бел. ред.] отправи видео поздрав, в който казва: Специално за нашето мамче – Деси, да ти е жив и здрав малкият! Много да ви радва! много щастие! Да порасне такъв голям като големия [сочейки големия син на Десислава – бел. ред.] – е, така, в спортна форма. Много поздрави и целувки!

Благодаря ти, Гале! 😘❤️

A post shared by 💜Desi Slava💜 (@desislavaofficial) on

Десислава роди първото си момче Майкъл през 2001 г. от тогавашния си спътник Михаил, който и до днес живее в Чикаго, САЩ, и който я тормозел не само психически, но и физически. След множество скандали тя го напуска и се прибира в България със сина си, макар по-късно отново да живеят за кратко заедно в Пловдив. През 2005 г. Десислава сключва кратък брак с богатия бизнесмен Галин Анастасов, вече съпруг на колежката й Галена. През 2013 г. е половинка на ММА боеца Светлозар Савов.

Бащата Благой Найденов е любов на Десислава от 2015 г. Той е роден на 9 юни 1996 година в София и тренира като боксьор на клуб Славия. Печели златен медал на младежките олимпийски игри в Нанджин 2014 в категория до 81 кг., световен шампион за младежи 2014, злато от европейското по бокс за юноши през 2012 г. и бронз от европейското за младежи през 2013 г. В момента е ММА боец.

Снимка: instagram.com/desislavaofficial