Джанет Джаксън показа бебето си

Джанет Джаксън

Джанет Джаксън показа снимка на новородения си син.

Американската певица Джанет Джаксън най-сетне показа на 14 април 2017 г. първата снима на сина си Ейса Ал Мана, три месеца след неговото раждане.

50-годишната сестра на поп легендата Майкъл Джаксън пусна фотографията в собствения си сайт JanetJackson.com, както и на фенстраницата си във Фейсбус, където има над 3 милиона почитатели: facebook.com/pg/JanetJackson.

На снимката се вижда как бебето се прозява, докато се гушка в майка си. Под снимката тя пише: Моето бебе и аз след дрямка.

Бебето на Джанет Джанкън

Новината идва броени дни, след като стана ясно, че Джанет се развежда с бащата на детето си. Американските медии разпространиха информация, според която тя и катарския бизнес магнат Уисам Ал Мана, който е неин трети пореден съпруг, вече не са заедно.

По време на своята бременност звездата стоеше настрана от обществения живот. Тя дори отмени няколко дати от световното си турне Unbreakable (2015-2016), преди да изненада почитателите си с новината, че носи дете. Джанет ражда първия си син на 3 януари 2017 г. на 50-годишна възраст.

Представител на Джаксън не потвърди съобщенията, като според различните медии има различни причини за раздялата.

Досега певицата не е говорила много за съпруга си, чиято компания продава луксозни стоки в редица държави от Персийския залив и притежава състояние в размер на над 1 млрд. долара. Двамата се ожениха на частна церемония през 2012 г., припомня агенция БГНЕС.

Междувременно близки на певицата твърдят, че е много доволна от получената свобода и с удоволствие отделя цялото внимание за новородения си син.

Джанет Джаксън е най-младата сестра на Краля на попа Майкъл Джексън, който почина през 2009 г. Джанет е родена на 16 май 1966 г. в Гери, Индиана, има издадени 11 студийни албума, от които 7 са достигали №1 за най-продавани албуми в САЩ в седмичната класация Billbiard 200, а 10 нейни песни са достигали първото място в официалната американска класация за най-популярни песни Hot 100, направила е 6 световни турнета, а личното й състояние се оценява на над 150 млн. щ. долара.

Джанет Джаксън е и сред кралиците в американските дискотеки с 19 №1 най-излъчвани хита там, с чиято пълна видео колекция поздравяваме всички почитатели:

Снимки: JanetJackson.com, facebook.com/pg/JanetJackson