Дженифър Анистън става в 3 през нощта, за да тренира

Дженифър Анистън

Как Дженифър Анистън поддържа здравната си форма?

Дженифър Анистън е смятана за една от най-красивите жени в Холивуд, а на 11 февруари 2023 г. вече навърши 54 години.

Звездата от сериала „Приятели“ се е появявала и във филмите „Всемогъщият Брус“ (2003), „Марли и аз“ (2008), „Murder Mystery“ (2019) и др. Въпреки че е известна с актьорската си игра, тя е добре известна и с добрата си диета и здравословен начин на живот.

Дженифър започва деня със стриктна сутрешна тренировка, съобщават медиите, като добавят, че тя непрекъснато усъвършенства здравословната си и уелнес рутина.

Дженифър се фокусира върху красотата, храненето, упражненията и психичното здраве, като всички те започват в 3:00 сутринта, според „Women’s Health“, пише агенция БГНЕС. Когато се събуди сутрин, тя започва деня си без мобилен телефон.

„Не поглеждам телефона си поне през първия час след като се събудя. Психическата разлика, която прави това, че не гледаш телефона, се отразява на целия ден“, каза Анистън.

Веднага след като стане, тя пие кафе и започва да медитира, да си води дневник и да прави упражнения, преди да се заеме с дейностите през деня.

Анистън подчерта няколко пъти, че рутинните упражнения са се превърнали във важна основа в нейния живот.

Някои таблоиди твърдят, че Дженифър тренира по 7 дни в седмицата, което изглежда прекалено. Дори звездите се нуждаят от дни за почивка. Сесиите продължават до час и половина и са с различна интензивност.

Снимка: Facebook.com/JenniferAniston